Prorok Izajasz
UFC Light Heavyweight
Ja pierdole będą się tulić jak dziwki zamiast robić ulice jak Mike !!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
No jak za bardzo nie przepadam, za Usykiem za te banderowskie piosenki, to tak mnie ten pas zniechęca do Furego.Fury z pontonem
Kalkulują nie ma dla nich miejsca w GromdzieJa pierdole będą się tulić jak dziwki zamiast robić ulice jak Mike !!!!
A ukr co zrobił więcej ? Ucieka jak cipa !! Szeremeta robi obu do jednej bramki!!!Nie mógł Fury wygrać 2 rundy 1 ciosem
Dokładnie, poduszki na rękach i takie czajenie się, GOAT Parobiec robi ich obydwu na jednej gali!Kalkulują nie ma dla nich miejsca w Gromdzie
W szatni, między walkami. War ParobiecDokładnie, poduszki na rękach i takie czajenie się, GOAT Parobiec robi ich obydwu na jednej gali!

Kto jest ten Ciosek ? Kurwa nie da się typa słuchać a jestem po to ten co gada z Sosnowskim? Sosnowski bardzo ładnie. Ps ja też 2 piwka i 3 mocniejsze
Bo to mądry gość!!!Odrobił cygan lekcje z pierwszej walki, ale ten jego brudny boks jest strasznie irytujący
Morda Boras ci powiedział ?!!To sie zakonczy dołami na Usyka korpus zobaczycie. Taki jest plan