Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To sie zakonczy dołami na Usyka korpus zobaczycie. Taki jest plan
Eksperci jak zwykle podzieleniUsyk idzie po nokaut![]()

Kolego ile już piw wypiłeś ?! Stawiam over 8 !! Zdrowie !!!4-2 Usyk
bylo, banSiemano wszystkim
Cóż za wieczór walek
Fury dawaj!

Dlatego nie gram na jebanej bukmacherce.Eksperci jak zwykle podzieleni![]()
Masz rację że czujesz że masz wrażenieJa wiem, że Usyk jest jest kozakiem, ale ja mam cały czas wrażenie, że on jest strasznie sztywny, przez to ten jego cios nie jest taki mocny.
Porobieni Arabskim mefedronemOni wszyscy tam naćpani ze w okularach przeciwsłonecznych?
Tak jak w przypadku Holyfield vs Lewis 1, z taką różnicą że tutaj to nie będzie aż taki skandalJak chuj rzucą tu remis, żeby trylogię zrobić
Jakby szpila posłuchal Lewisa to by już dawno był mistrzem świata!!!Tak jak w przypadku Holyfield vs Lewis 1, z taką różnicą że tutaj to nie będzie aż taki skandal
Zrobią, majority draw i trylogia będzie granaGrubas już nic tu nie ugra, chyba, że wałka zrobią.
A może mam rację, bo jakoś nie nokdownuje.Masz rację że czujesz że masz wrażenie
Chuja zrobią jak Fury już dyszy bardziej niż menel Kowal po flaszce wódki!!!Zrobią, majority draw i trylogia będzie grana
Z całym szacunkiem do Usyka ale u Arabów drugi raz na punkty nie wygra.Grubas już nic tu nie ugra, chyba, że wałka zrobią.