Starvin' Marvin
ONE FC Welterweight
Dla policjantów patrolujących murzyńskie getta to nie wykluczam że byłoby to dobre rozwiązanieTo prawda, najbardziej jej się podoba granat. Tak, ten strój policjanta ma na wyposażeniu granat.
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dla policjantów patrolujących murzyńskie getta to nie wykluczam że byłoby to dobre rozwiązanieTo prawda, najbardziej jej się podoba granat. Tak, ten strój policjanta ma na wyposażeniu granat.
![]()

Ja jebe, a dopiero co Ci się dzieciak rodził. Ale ten czas zapierdala.Dzisiaj bal przebierańców w przedszkolu a razem z nim moja klęska wychowawcza. Nie było dyskusji ma być policjantka i tyle.
Dobrze, że to nie polska policja, przyjmijmy, że amerykańska to może jeszcze zrobi coś dobrego dla tego świata.
View attachment 137426

Uuu, to jest news!Jak tam?
Młoda wróciła po przerwie świątecznej na tańce, będą mieli kolejny występ na scenie na finale WOŚP
![]()

Nie ma co dyskutować:Ciekawa dyskusja: czy kobiety lepiej opiekują się dziećmi?
2 miesięczny, kiedy to było, a tu za moment 5 lat stuknie, za szybko te potwory rosną, za szybkoMaluch dwumiesięczny rośnie jak na drożdżach, jest stabilnie

Niech tańczy, ile tylko może i gdzie tylko może, a w końcu osiągnie mistrzostwo.2 miesięczny, kiedy to było, a tu za moment 5 lat stuknie, za szybko te potwory rosną, za szybko
U nas też wporzo, rośnie zdrowa, na tańce wróciła bo panie instruktorki były na wczasach ( nie że miała dość i się znudziło, jakby co doprecyzuje ;)
I ogólnie to dostała jakiegoś ADHD przez te tańce, ustać w miejscu nie potrafi, nogi żyją własnym zyciem.
Umyc jej zęby czy ubrać to jakaś makabra, trzeba wiązać nogi chyba xD
A i zaczęła gimnastykę uprawiać w chacie, wszędzie włazi jakieś zwisy na kanapie, stania na rękach próbuje, szpagaty itp akcje, no ogólnie jobla dostała
Co do języka, córka jaki by chciała? Oba czy ma jakieś preferencje w jedną stronę?

Panie, to się samo nakręca, rano otwiera oczy i jest granePodkręcaj, żeby sama układała jakieś mini choreografie taneczne itp
Mamo ubierz mi spódniczke, balerina musi tańczyć

Chiński. Wroga trzeba znaćUuu, to jest news!
Mega talent trzeba szlifować i pielęgnować
Zaczynam 9-tygodniowy urlop, także będę mógł spędzić trochę czasu z rodzinką. Maluch dwumiesięczny rośnie jak na drożdżach, jest stabilnie. Zastanawiam się nad wyborem języka dodatkowego dla córki i mam dylemat: hiszpański czy chiński. Młoda chce spróbować, więc szkoda nie sprawdzić, jak sobie poradzi.
Taka rozkimna mnie naszła na wieczór
Nie chciałbym zaprzepaścić potencjału który drzemie w Młodej
A co u Ciebie ?
Przemyślenia
Analizy

Wyjebać Ci?pakiet inteligencji ze sportem ma mało wspólnego...
Jestem inteligentnym sportowcem. A po osiemnastce to już zupełnie rozwinę skrzydła w obu dziedzinach!ale w sumie racja
Jest sportowcem !![]()
Najlepiej w weekend po substancjach. Wtedy można kreślić plany zdobycia świata. Także sportu.Jestem inteligentnym sportowcem. A po osiemnastce to już zupełnie rozwinę skrzydła w obu dziedzinach!
I jak Ci idzie ?Najlepiej w weekend po substancjach. Wtedy można kreślić plany zdobycia świata. Także sportu.

Przełożyliśmy na jutro bo wróciłem z ryb i trochę chory jestem. -8 na lodzie przez pół dnia to sport ekstremalny.I jak Ci idzie ?
Jaja umyj wstydu nie przynieś dzis randka
Rodzinka cohones kibicuje![]()
Wystarczy mieć górkę koło domu i żeby śnieg byłAle ile to piniendzy kosztuje
Lepiej nie wchodźcie w ten temat

Na górce koło domu to można na sankach jeździć. Stoki w Polsce są za krótkie a co dopiero górka za domem.Wystarczy mieć górkę koło domu i żeby śnieg był
Kiedyś ze śniegiem problemu nie było ale teraz deficyt w chuj i to największy problem
![]()
Stoki w Polsce są za krótkie

Prawda, choć jeżdżąc z przekaźnika mozna było przełajowe nawet uprawiać, albo skoki.Na górce koło domu to można na sankach jeździć. Stoki w Polsce są za krótkie a co dopiero górka za domem.
Dobrze, że mam kontakty z czasów jak pracowałem w wypożyczalni i szkółce i narty za grosze wyrwałem.
Zjeżdżać i się nie zabić a jeździć fajnie technicznie to dwie inne sprawyPrawda, choć jeżdżąc z przekaźnika mozna było przełajowe nawet uprawiać, albo skoki.
też jeździłem z przekaźnika zarówno w stronę Czermnej jak i parku, ale córki bym tam nie zabrał 
No dajmy na to Zieleniec z moich okolic, stoki po 300-600m. No na teraz są wystarczające, ale pojeździ jeszcze dwa sezony i będzie trzeba już iść na te trochę dłuższe czyli 800-900 m a tam dłużej stoisz w kolejce niż zjeżdżasz

Nie no ok, jak o jazdę chodzi to być może, ja się odniosłem do samej nauki jazdy na nartachZjeżdżać i się nie zabić a jeździć fajnie technicznie to dwie inne sprawyteż jeździłem z przekaźnika zarówno w stronę Czermnej jak i parku, ale córki bym tam nie zabrał
No dajmy na to Zieleniec z moich okolic, stoki po 300-600m. No na teraz są wystarczające, ale pojeździ jeszcze dwa sezony i będzie trzeba już iść na te trochę dłuższe czyli 800-900 m a tam dłużej stoisz w kolejce niż zjeżdżasz
Dobra nie ma co ciągnąć tematu i zawracać dupy.

Ale ile to piniendzy kosztuje![]()
narty za grosze wyrwałem.
tak wiem że wydatki nie ograniczają się tylko do wypożyczenia sprzętu