Ojcones

• Thread starter Deleted member 6793
  • Start date
Ogarnialiście czy prosiliście o to matkę dziecka? :) BTW. Ilustracja powiedzenia "usrać się aż po pachy"

View attachment 127736
Jakoś czas temu córka 3lvl miała biegunkę i jak ją złapało w nocy to półtora metra drogi od łóżka do nocnika było pomalowane. Mama uspokajała młodą w drugim pokoju a ja ogarnąłem sypialnie. Nie zna życia ten co nie ma dzieci

Kurde córka to jednak nauczyła mnie jednej ważnej rzeczy o której łatwo teraz zapomnieć, czyli cieszyć się z małych prostych rzeczy. Pojechaliśmy rano na domek, poszliśmy na lokalny basen, na lody, potem na jakiś mały festyn z koncertem, wieczorem rozłożyliśmy koc, teleskop i oglądaliśmy niebo (zajebiście amatorsko bo ze mnie astronom jak z Bastka robol) i kurcze było pięknie

Kurde córka to jednak nauczyła mnie jednej ważnej rzeczy o której łatwo teraz zapomnieć, czyli cieszyć się z małych prostych rzeczy. Pojechaliśmy rano na domek, poszliśmy na lokalny basen, na lody, potem na jakiś mały festyn z koncertem, wieczorem rozłożyliśmy koc, teleskop i oglądaliśmy niebo (zajebiście amatorsko bo ze mnie astronom jak z Bastka robol) i kurcze było pięknie
Córka to jest inny level życia… dokładnie tak jak mówisz małe rzeczy są najlepsze, moja to jest chodząca słodycz i czasem wystarczy spacer albo „wygłupiasy” a przychodzi po tym i rzuca tekstem „tatusiu kocham cię aż do świata” i nie ma nic lepszego…

Córka to jest inny level życia… dokładnie tak jak mówisz małe rzeczy są najlepsze, moja to jest chodząca słodycz i czasem wystarczy spacer albo „wygłupiasy” a przychodzi po tym i rzuca tekstem „tatusiu kocham cię aż do świata” i nie ma nic lepszego…
Moja dziś podczas kąpieli w wannie wypaliła "ciekawe jakiego będę mieć męża" a ma dopiero 4 lata
:homer:

Moja dziś podczas kąpieli w wannie wypaliła "ciekawe jakiego będę mieć męża" a ma dopiero 4 lata
:homer:
Mordo to przestań się z nią kąpać ;)

Jak moja odebrałem w pierwszy dzień z przedszkola to usłyszałem od pań że już ma chłopaka bo się skumała z jednym i się panie pizgaly że mają już parke w grupie…
Rok później jeden cham z hujem na wierzchu latał więc miałem rozmowę poważną „ tata a Wojtek pokazał siusiaka” mówię „ no chłopacy mają siusiaki” a ona „ a ty też masz?”, „ mam bo jestem chłopakiem”, „ aha, ja mu nie pokazałam pipki” i tak to bywa hehe

Mordo to przestań się z nią kąpać ;)
No nie, asekuracja musi być, zamień tylko syna na córkę w dowcipie
:werdum:
Poszedł sobie ojciec z małym synkiem na basen i już po basenie biorą prysznic. Nagle malec się poślizgnął i już miał upaść ale złapał ojca za fiuta, przytrzymał się i utrzymał równowagę. Na to ojciec spoglądając w dół:
- Widzisz synu, jakbyś był z matką to byś się wyjebał.

W ogóle ostatnio stara była z młodą u siostry i robiły obiad a mała się bawiła na dworze, jak stara wyjrzała zobaczyć co robi to młoda medytowała sobie na luzingu ( później mówiła że widziała w bajce ).. dzisiaj mnie uczyła, że można wtedy śnić o czym się chce ( ona akurat widziała jednorożce )
ea6b2e1a6bda5bd53b21d8fdb72501f8.jpeg

wczoraj usłyszałem pierwszy raz tu cytuje :

Cicho bądź dziadku :damjan:
Mala ma 8 lat...
Kochany urwis

W ogóle ostatnio stara była z młodą u siostry i robiły obiad a mała się bawiła na dworze, jak stara wyjrzała zobaczyć co robi to młoda medytowała sobie na luzingu ( później mówiła że widziała w bajce ).. dzisiaj mnie uczyła, że można wtedy śnić o czym się chce ( ona akurat widziała jednorożce )
View attachment 128377
Gówno a nie basen...
40 € w pizde
Mam na podwórku rozwalony xd

Panowie jak macie w miarę blisko, to polecam wycieczkę do Zoo Borysew koło Łodzi. Petarda miejsce, Wrocław to jest przereklamowana speluna w porównaniu z tym.
Co chwilę pokazowe karmienia, foka robi sztuczki kozak a do tego place zabaw, dmuchańce i kino.
30 min od tego jezioro i fajna restauracja z dobrym jedzeniem https://maps.app.goo.gl/oWmbbELXfFtb6n4p7?g_st=ipc
Można fajnie spędzić dzień z dziećmi.
Polecam w tygodniu od rana, mało ludzi.
W ptaszarni byliśmy sami, za dwa zł kupujesz pokarm i wszystkie ptaki na waszych rękach. Ogólnie klimat super.
IMG_1936.jpeg

IMG_1920.jpeg

Panowie jak macie w miarę blisko, to polecam wycieczkę do Zoo Borysew koło Łodzi. Petarda miejsce, Wrocław to jest przereklamowana speluna w porównaniu z tym.
Co chwilę pokazowe karmienia, foka robi sztuczki kozak a do tego place zabaw, dmuchańce i kino.
30 min od tego jezioro i fajna restauracja z dobrym jedzeniem https://maps.app.goo.gl/oWmbbELXfFtb6n4p7?g_st=ipc
Można fajnie spędzić dzień z dziećmi.
Polecam w tygodniu od rana, mało ludzi.
W ptaszarni byliśmy sami, za dwa zł kupujesz pokarm i wszystkie ptaki na waszych rękach. Ogólnie klimat super.
View attachment 128499
View attachment 128500
Potwierdzam :tysoncoffe: i dodam, że lwy i tygrysy tuż za szybą robią zajebiste wrażenie. Jak byliśmy z młodą to tak na godzinę przed karmieniem. Wtedy wylegiwały się leniwie ale gdy zbliżało się karmienie to stawały się coraz bardziej pobudzone i wypatrywały samochodu z żarciem. Piękne zwierzęta.

Potwierdzam :tysoncoffe: i dodam, że lwy i tygrysy tuż za szybą robią zajebiste wrażenie. Jak byliśmy z młodą to tak na godzinę przed karmieniem. Wtedy wylegiwały się leniwie ale gdy zbliżało się karmienie to stawały się coraz bardziej pobudzone i wypatrywały samochodu z żarciem. Piękne zwierzęta.
Dokładnie dzisiaj zachowywały się indentycznie. Zresztą wszystkie z tych zwierząt mają rozkminione kto karmi i w jakich godzinach bo po zachowaniu widać to od razu.
Polecamy rodzinnie
b260c303-c6cd-4ff6-aa7f-b55f949e82e5.jpeg

Last edited:
1000001899.jpg
1000001900.jpg
1000001901.jpg

To ja miałem jeździć na ryby. Chłopacy 9 i 10 lat samodzielnie łowią na spinning. Sami rzucają tylko zestawy muszę im wiązać. Pierwsze samodzielnie złowione okonie. Na początku trochę się bałem że mi wędki wypierdolą do wody przy zarzucaniu ale dają radę.

Last edited:
Back