MirsadBektic
UFC Bantamweight
Tutaj też Paweł dużo wyjaśnia odnosnie relacji z ojcem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Problem obecnych czasów
Dlatego jutro z rana biorę całą trójkę na wycieczkę do lasu. Każdy bierze plecak a w nim żarcie, picie, zapasowe gacie w razie przeprawy przez wodę, nóż surwialowy i krzesiwo. Ja im kurła dam wakacje w internecie.
Problem obecnych czasów
Dlatego jutro z rana biorę całą trójkę na wycieczkę do lasu. Każdy bierze plecak a w nim żarcie, picie, zapasowe gacie w razie przeprawy przez wodę, nóż surwialowy i krzesiwo. Ja im kurła dam wakacje w internecie.

No to ja na mojego młodego (13 lat) nie mogę marudzić. Bazy z kumplami na osiedlu chyba z 3 już mieli.Śmieszne nie śmieszne, ale prawdziwe...
Opowiadam córce jak kiedyś sie budowało bazy na drzewie , tunele w ziemi czy iglo zimną
Patrzy sie na mnie jak na kogos z kosmosu
Przykre na maxa
Jak ma gumową skórę po małżonce to może być ciężko przy tej pogodzie.Ja właśnie wysłałem młodego na obóz harcerski, pierwsze dwa dni z problemami, ale już aklimatyzacja wchodzi i przestaje płakać że telefonu można używać tylko przez kwadrans dziennie
Jeszcze tylko dwadzieścia kilka dni...![]()
To i tak mają dobrze. Moi na obóz pojechali to telefon dostali po 4 dniachJa właśnie wysłałem młodego na obóz harcerski, pierwsze dwa dni z problemami, ale już aklimatyzacja wchodzi i przestaje płakać że telefonu można używać tylko przez kwadrans dziennie
Jeszcze tylko dwadzieścia kilka dni...![]()

No i legancko. Mój został zwabiony zapewnieniem, że będzie godzinka dziennie codziennie, o ile sobie prąd załatwią, więc wyprosił ładowarkę solarną i dostał, ale na miejscu okazało się że jednak kwadrans...To i tak mają dobrze. Moi na obóz pojechali to telefon dostali po 4 dniach![]()

Krowę zabitą strzałem z piąchy w kark?jak zabić i oskórować zwierzę
*rekina (w lesie) można?!Krowę zabitą strzałem z piąchy w kark?
No dobra, to normalne, że na urlopie masz zaplanowane:
Malowanie
Szpachlowanie
Układanie paneli
Tapetowanie pokoju dziecka
A Twoja kobita i córka jadą na dwa tygodnie na wakacje?
![]()
![]()
Miałem inne plany na pierwsze trzy dni wakacji... a to dziecko jest jeszcze w brzuchu.Nie dość, że normalne to jeszcze rozumne i dobrze rozpisane - przecież nie chciałbyś, zeby podczas układania paneli i klejenia tapet dziecko miało Ci biegać po lokalu, a kobita komentować, że coś nie jest równo itd? Jest git. Pomalujesz, poszpachlujesz, odpoczniesz.

Żona w ciąży sama jedzie na wakacje?One sobie robią babski wyjazd xd

Z córką mordo i jedzie do siostry więcŻona w ciąży sama jedzie na wakacje?
![]()
Uff, no dobra, uspokoiłeś mnie... to teraz do robotyZ córką mordo i jedzie do siostry więc
Git rozumiem Cohones itp ale nie w tym przypadku byku

Miałem inne plany na pierwsze trzy dni wakacji... a to dziecko jest jeszcze w brzuchu.
One sobie robią babski wyjazd xd
Czuje sie oszukany
Ale skarpetki mam dostać więc ok![]()
Kurde pozytywnie mnie nastawiłeś w miarę do tej sytuacjiJeżeli w ciąży, to dobrze wiesz, że ominą cię wybuchy płaczu gdy tapeta w oświetlonym słońcem pokoju wyda się o jedną setną stopnia jaśniejsza niż na rolce w sklepie. Ty, wałek, korytko, słuchawki i audiobuczek o Imperium Rzymskim i masz udane wakacje. ;)
Nie zapomnij kupić wszystkich potrzebnych narzędziKurde pozytywnie mnie nastawiłeś w miarę do tej sytuacji
Notabene troche sie stresuje 12 lat razem i teraz 14 dni bez siebie
Kurde może to być ciekawe doświadczenie
Trochę na geja wychodzę xd
/SPOILER]U mnie w tym roku to samo. W obliczu zagrożenia wakacji z teściową wziąłem więcej samochodów do roboty a w międzyczasie spierdalam na męski wyjazd.No dobra, to normalne, że na urlopie masz zaplanowane:
Malowanie
Szpachlowanie
Układanie paneli
![]()
![]()
Kolego aby odpowiedzieć na to zagadnienie potrzebne jest jeszcze pytanie pomocnicze:No dobra, to normalne, że na urlopie masz zaplanowane:
Malowanie
Szpachlowanie
Układanie paneli
![]()
![]()

Zdrówka !!Co ciekawe nie jestem jedynym ojcem na oddziale. Trzymajcie się chopy! Zdrowka dla rodzin!
![]()
Zdrowia!Co ciekawe nie jestem jedynym ojcem na oddziale. Trzymajcie się chopy! Zdrowka dla rodzin!
![]()
wciąż zbyt słaboTrochę na geja wychodzę xd
@Brawler098No dobra, to normalne, że na urlopie masz zaplanowane:
Malowanie
Szpachlowanie
Układanie paneli
![]()
![]()