NWO - New World Order, czyli Nowy Porządek Świata. Próba narzucenia nowego porządku świata.

Ciekawe, czy jest więcej scenariuszy, ale te są ciekawe - jak potoczy się przyszłość po AI :tysoncoffe:

Ja tam wiem że to inna książka jest najlepszym predykatem.

Podobno od momentu zniszczenia radarów USA w okolicach Iranu cały rejon nawiedzają częstsze deszcze... Nie tylko Iran. Nawet Turcja staje się powoli normalnym krajem, znikają fragmenty pustynne... WTF.

1000059948.jpg

Teoria spiskowa, za której krytykę będziesz płacił grzywny... Ale jeśli to tylko teoria spiskowa, to przecież nie istnieje, więc nie ma za co płacić

:corn:
1000059950.jpg

Przyznam szczerze, że w idei NWO najbardziej mnie interesuje kwestia Chin, ponieważ partia chińska została założona za hajs NWO, jednak Chińczykom jest nie po drodze z tym konceptem.

Tymczasem w Chinach Xi sobie czyści okolice tronu ze zdrajców, jakby nigdy nic...

Nam to nie grozi, bo minister nic o tym nie wie, a to ostateczny argument.

Nie, bo nie. Ja pierdolę...
Mamy wspaniałego prezydęta. Załatwiał nam dziwki to i paliwo załatwi . On załatwi to bezpośrednio Putinem lub przez kumpla Orbana i wszystko i będzie git i majonez.

Izrael został dostrzeżony przez świat, więc USA uwalnia krakena, znaczy UFO.

WAR.GOV/UFO

pamiętam jak miałem 17-20 lat i olałem teorie spiskowe i alternatywne postrzeganie świata, dlatego też buntowniczy styl życia, większość sie sprawdziła oczywiście

pamiętam jak miałem 17-20 lat i olałem teorie spiskowe i alternatywne postrzeganie świata, dlatego też buntowniczy styl życia, większość sie sprawdziła oczywiście
Ja wierzyłem do 30tki, potem przerwa, teraz widzę czarno na białym że wyłącznie teorie spiskowe są prawdą, reszta to bełkot.

Back