Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
:Dsam usunę temat
Zacznij od walk Rosholta.
Serio? O.oJak widzę Diego Sancheza to przewijam....
To co on robi to rodzaj aktywnego zamulania. Wole już obejrzeć prace w klinczu przez 15minut , bo jest tam przynajmniej współzawodnictwo. Mnie aktorstwo Diego nie przypadło do gustu. Życzę mu jednak kariery aktorskiej , ale w Hollywood nie w MMA.Serio? o_O
ciekaw jestem co masz na mysli w zdaniu 'jakos je analizowac' - Łukaszku, o co chodzi?
Dlaczego warto zobaczyć nudny i chujowy pojedynek? Kaczy przyznaj, że założyłeś ten temat w pośpiechu i za bardzo nawet nie wiesz na czym ma to polegać.No, jakoś je analizować :)
Przebieg,co poszlo nie tak,dlaczego warto zobaczyc,etc.
UFC 33, Główna karta UFC 149 a dokładniej Cheick Kongo vs Shawn Jordan... serio, nie polecam, lepiej w ogóle przejść do miłych walk.Właśnie obejrzałem najnuniejszy pojedynek w swoim życiu. Kevin Randelman vs Pete Williams na UFC 23. Zna ktoś coś nudniejszego? Chce się wspiąć na wyżyny własnego masochizmu.
UFC 33, Główna karta UFC 149 a dokładniej Cheick Kongo vs Shawn Jordan... serio, nie polecam, lepiej w ogóle przejść do miłych walk.
ewenutalnie. to tylko moja opinia, walki Rorego McDonalda.
Nie to Harold Howard. Walczył na tych pierwszych historycznych UFC. Moje ulubioneRopniak, to Tank Abbott?