BogdanJanusz
UFC Heavyweight
Każdy pamięta te gierki które teraz wydają się drewniane a kiedyś grając zapominało się o świecie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

To nasza Polska gierka, też grałem dużo, i w sumie jak na tamten czas to była wyjebana gierka!Ja kiedyś napieprzałem dużo w Two Worlds za dzieciaka i mi się nawet podobało![]()

Two Worlds za dzieciaka
Dużo osób jedzie po tej grze, ale tam były naprawdę dobre pomysły. Lore było całkiem ciekawe jak np to miasto po kataklizmie, miasto orków, burmistrz Ashos z mroczną tajemnicą, która była ujawniana w jakimś pomniejszym dialogu questa, dwa walczące ze sobą klany. Widać, że po prostu zabrakło budżetu i umiejętności. No i system walki ssie.To nasza Polska gierka, też grałem dużo, i w sumie jak na tamten czas to była wyjebana gierka!
Otwarty świat i unikatowy dojebany system progresji, który polegał na skalowaniu świata, i co najważniejsze ulepszaniu EQ takim samym EQ i wkładaniu ulepszeń. Były też unikatowe itemki z najlepszych potwórków i się tworzyło mikstury które na stałe ci dawały statystyki.
Nigdy nie zapomnę jak chodziłem po tych ziemiach orków i tych nawiedzonych twierdzach mordując całe zastępy wrogów, wkładając łupy na konia, a potem wio szlak przez te 3 największe miasta i zakupy, ulepszenie eq i potem znowu na rajd. Po X czasie byłeś już tak dojebany że solowało się całe miasta i każdego NPC![]()
O Panie, jednym słowem BANGERHiroski III najlepsze, najfajniejsze.
Pierwszy tytuł instalowany po formacie/na nowym sprzęcie.
View attachment 139022

cohones.mmarocks.pl
Ja, ale nie wiedziałem o co w niej chodzi. Jedna z pierwszych oryginalnych gier, kupionych wraz z CD Action... Nawet wtedy wolałem piraty... Edit: zresztą dalej wolę

Klasyk, gra która zawsze miała dwie nazwy bomberman i dynablaster, nigdy nie rozgryzłem dlaczego.

Klasyk, gra która zawsze miała dwie nazwy bomberman i dynablaster, nigdy nie rozgryzłem dlaczego.
![]()
I jeszczeView attachment 139037
Jeszcze to mi się przypomniało. Świetny system walki i fajny mroczny klimat miała ta gra.
To był klon, bodajże od innego wydawcy i producenta, plus wtedy już były akcje z prawami autorskimi.View attachment 139059W sumie też nigdy nie wiedziałem. Więc w skrócie bomberman usa/Japonia a dyna blaster Europa do końca lat 90, dalej porzucono tę nazwę.
Klasycznie ktoś od kogoś podjebałTo był klon, bodajże od innego wydawcy i producenta, plus wtedy już były akcje z prawami autorskimi.
share.google
share.google
Ale i tak dobre wspomnienia z jednym i drugim.
Panie tyle tego jest, że wymieniać można do lata. Na rynku się kupowało gry i liczyło czy to co na zdjęciu będzie faktycznie. Albo 20000 in 1Nikt jeszcze nie wspomniał o pegasusie?![]()
Na tym ostatnim (któraś z serii Olympics) pady i dżojstiki się rwało, bo jeszcze na Commodore W to grałem, choć nie wiem po coPanie tyle tego jest, że wymieniać można do lata. Na rynku się kupowało gry i liczyło czy to co na zdjęciu będzie faktycznie. Albo 20000 in 1View attachment 139143View attachment 139144View attachment 139145View attachment 139146View attachment 139147View attachment 139148View attachment 139149