Siedem
NoLife FC
Żelazny to ten gość znany z wykorzystywania bezdomnych ku własnej rozrywce.Nie za bardzo czaje czemu Choroszcz i czemu żelazny ? Kto to taki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Żelazny to ten gość znany z wykorzystywania bezdomnych ku własnej rozrywce.Nie za bardzo czaje czemu Choroszcz i czemu żelazny ? Kto to taki?
W niedalekiej przyszłości patofajterzy będą tatuować sobie młodego murowanca na klacie tudzież wchodzić w opasce na czole z jego imieniem jak GSP wchodził w swojejAle teraz w Jace już nie będzie wchodził sam wujek Władek![]()
Nie poznaliśmy się face to face. Pisał do mnie na instagramie, kiedy ogłoszono moją walkę i ja nie zdążyłem mu odpisać niestety.

Wtopiłeś chłopie. Pewnie już mają.@ziomeq @ZELAZNAREKA @Filip @to nowe troll konto - płacę 1000PLN jak soobie pierdolniecie na ciele tatuaż Murana. Serio nie żartuję - pojebana gangstweska akcja n LET'S GO!
Na czole! Na czole!@ziomeq @ZELAZNAREKA @Filip @to nowe troll konto - płacę 1000PLN jak soobie pierdolniecie na ciele tatuaż Murana. Serio nie żartuję - pojebana gangstweska akcja n LET'S GO!
EDIT: podbijam 2000PLN
Na czole tysiąc pięćsetNa czole! Na czole!
Już podbił do 2k przecieNa czole tysiąc pięćset

Ciekawe ile stron wyjebanychWspaniały to był temat, nie zapomnę go nigdy.
![]()
Wspaniały to był temat, nie zapomnę go nigdy.
![]()
Jemu to już chyba wszystko jedno.Mateusz może go nie pamiętać
Zmywalny też się liczy?Już podbił do 2k przecie
Na czole tysiąc pięćset
Przyczyna śmierci Murana, niewydolność krążeniowo-oddechowa. Prokuratura zleciła dalsze badania toksykologiczne.

Dzien dobry zawsze mowil...Pewnie przedawkował lewoskrętną witaminę C.
To dobry chłopak był.
![]()

Powiedzieć o nim, że jest starym zjebanym ryjem ogladajacym "świat wg żula" w przerwach waląc gruchę swoją żelazna ręką do filmów o chinczykach, to jak nic nie powiedzieć .Nie za bardzo czaje czemu Choroszcz i czemu żelazny ? Kto to taki?
Ręka żelazna, ale za to faja mięka.Powiedzieć o nim, że jest starym zjebanym ryjem ogladajacym "świat wg żula" w przerwach waląc gruchę swoją żelazna ręką do filmów o chinczykach, to jak nic nie powiedzieć .
To gość od bezdomnych. Poza tym idiota. O takich jak to, Pan Stonoga mawiał "szkoda strzępić ryja".Nie za bardzo czaje czemu Choroszcz i czemu żelazny ? Kto to taki?
widać że wziął rutynę od @DONTOLIVERRęka żelazna
Multi Bolesław dalej nadaje