NFL - futbol amerykański

Stidham na kierownicy w meczu o mistrzostwo konferencji to jest wyższy poziom abstrakcji :beczka:

Edit: właśnie zajebał rakietę na 50+ jardów :juanlaugh:

Oprócz tej rakiety nic już nie zrobił. Decyzja Paytona o nie kopaniu FG przy 7-0 kosztowna. W śniegu już nie dało się trafić z <45 yds.

Fani Jets, Bills i Titans pewnie mocno szczęśliwi :lol:

kiedy ten chłop śpiewał na tym daszku zanim się zapadł, myślełem przez chwilę, że przyjdzie brock lesnar i nim rzuci, jak w royal rumble.

• Bones
Reactions: Olo
Nie oglądałem ale brawo dla Darnolda. Od widzenia duchów i byciu pośmiewiskiem wykręcił tak piękną historię. A Vikings i Jets chuj do dupy.

Darnold bez strat i kopanie FG dało przewage zanim wjechały straty Pats. Mecz zgodnie z oczekiwaniami. GM Schneider zrobił czystke z Carrollem, przejął draft i miał racje.

1. runda draftu 2026. Love do Cardinals i Titans z małym szokiem na #4. Reese spadł do Giants.

HGo9DJ3WcAA8ChW

Gdyby to nie byli Jets, to bym powiedział, ze bardzo dobra 1 runda, ale że to są oni, więc na bank chuj z tego będzie :beczka:
Cardinals to mem, bardzo dobry draft Cowboys, Dolphins i o dziwo Browns. Titans niby też spoko, zwłaszcza, że Faulk był dostepny pod koniec 1st round i go finalnie złowili, ale zaufania do Warda nie mam za grosz.
Giants niby też, ale tutaj tej same case co koledzy z zielonej części miasta.
Fajny wybór Commanders i jaram się Tysonem w Saints o ile Shough częściej bedzie pokazywał te przebłyski co w rookie sezon.
Na pewno dziwi, że Bain spadł aż do Buccs, a hitem jest wybór Simpsona i wkurwienie McVaya w wywiadzie :beczka:
Eagles wybierając Lemona będą trejdować AJ'em i pytanie kto przepłaci najbardziej (imho Patriots).

Steelers już dzwonili do Lemona jak włączył sie Roseman i podebrał gościa. No i Steelers znowu przebudowa OL (in progress odkąd Pouncey i DeCastro zakończyli kariery) :lol:

McVey mocno #### na wybór Simpsona czyli Snead choć raz miał okazje zrobić coś po swojemu (inna sprawa, że to fatalny reach).

Back