Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Wypadłem z oglądania NFL dwa lata temu, nawet zbytnio skrótów nie śledziłem. A tak się składa że jestem gospodarzem podczas jutrzejszego Superbowl. Co warto nadrobić, co warto wiedzieć, poza tym że nie lubić Mahomesa i kibicować Eagles?

Co warto nadrobić, co warto wiedzieć, poza tym że nie lubić Mahomesa i kibicować Eagles?

Sen.Co dzisiaj Panowie wjeżdża pod Super Bowl?
Aż tak Cię sezon wkurwił?Sen.

Tush Push na zwycięstwo będzieMahomes robi ich dziś na miękko![]()

A ja obstawiam, że Chifs dziś wygrają większą liczbą punktów niż jedno posiadanie. Mecz zapowiada się zacnie, podobnie jak 2 lata temu.Aż tak Cię sezon wkurwił?
Ja niedawno taktyczna drzemka i można szponcić całą noc
Tush Push na zwycięstwo będzie
Chociaż znając życie pewnie skończy się prowadzenie Eagles do przerwy i zwycięstwem jednym posiadaniem Chiefs po jakimś kopnięciu albo podaniu z pizdy do Kelcego
Tak.Aż tak Cię sezon wkurwił?![]()
Finał sprzed dwóch lat był świetny, bliski wynik i emocje cały czas. Pamiętam, że Eagles pozwolili wtedy wbiec Chiefs w swoje pole i zdobyć przyłożenie, byle mieć więcej czasu na swój run jeszczeA ja obstawiam, że Chifs dziś wygrają większą liczbą punktów niż jedno posiadanie. Mecz zapowiada się zacnie, podobnie jak 2 lata temu.

Faja Kostyra.Nie wiem kto w Polsacie dziś komentuje, ale jak coś to na DAZN można wykupić transmisję za 4 ziko
Tak.

Czyli dobrze zrobiłem. :)Faja Kostyra.

Teraz to samo, ten stary dziad non stop się myli i pierdoli głupoty. Dla mnie to jest Szpakowski 2.0Czyli dobrze zrobiłem. :)
Rok temu zrobiłem to podczas pierwszej kwarty, bo jego pierdolenia nie dało się słuchać![]()
4 ziko za transmisję full HD na DAZN, dwie dyszki jak chce się mieć HDR i draft - wybór jest prosty :)Teraz to samo, ten stary dziad non stop się myli i pierdoli głupoty. Dla mnie to jest Szpakowski 2.0
Chuj z nimi, obaj już dawno powinni z poziomu kanapy w domu oglądać mecze a nie komentować.

Złapał go za kratkę, ale odważnie w pierwszej serii 4&2 i nie odkopali. Niech się dziejeOho, zaczyna się rzucanie miękkich flag xD

Lekko go musnął, tam nie było złapania face mask ;)Złapał go za kratkę, ale odważnie w pierwszej serii 4&2 i nie odkopali. Niech się dzieje![]()

No i jest7:0 i zobaczymy co dalej

Kot co?! Właśnie mojej pokazywałemSeal jako foka
Amerykanie nie zawodzą![]()