NFL - futbol amerykański

Wypadłem z oglądania NFL dwa lata temu, nawet zbytnio skrótów nie śledziłem. A tak się składa że jestem gospodarzem podczas jutrzejszego Superbowl. Co warto nadrobić, co warto wiedzieć, poza tym że nie lubić Mahomesa i kibicować Eagles :boystop:?

Wypadłem z oglądania NFL dwa lata temu, nawet zbytnio skrótów nie śledziłem. A tak się składa że jestem gospodarzem podczas jutrzejszego Superbowl. Co warto nadrobić, co warto wiedzieć, poza tym że nie lubić Mahomesa i kibicować Eagles :boystop:?

Będzie Taylor Swift w loży VIP Chiefs :lol:

Co dzisiaj Panowie wjeżdża pod Super Bowl? U mnie piwka już w lodówce, a po meczu Barcelony zabieram się za Buffalo Wings :cmgkeepgoing:

Wielki Saquon Barkley dzisiaj wjeżdża w tych skurwysynów łaaaa :bleed:

Aż tak Cię sezon wkurwił? :beczka:
Ja niedawno taktyczna drzemka i można szponcić całą noc :antonio:
Mahomes robi ich dziś na miękko :fjedzia:
Tush Push na zwycięstwo będzie :cmgkeepgoing:

Chociaż znając życie pewnie skończy się prowadzeniem Eagles do przerwy i zwycięstwem jednym posiadaniem Chiefs po jakimś kopnięciu albo podaniu z pizdy do Kelcego :fjedzia:

Aż tak Cię sezon wkurwił? :beczka:
Ja niedawno taktyczna drzemka i można szponcić całą noc :antonio:

Tush Push na zwycięstwo będzie :cmgkeepgoing:

Chociaż znając życie pewnie skończy się prowadzenie Eagles do przerwy i zwycięstwem jednym posiadaniem Chiefs po jakimś kopnięciu albo podaniu z pizdy do Kelcego :fjedzia:
A ja obstawiam, że Chifs dziś wygrają większą liczbą punktów niż jedno posiadanie. Mecz zapowiada się zacnie, podobnie jak 2 lata temu.

A ja obstawiam, że Chifs dziś wygrają większą liczbą punktów niż jedno posiadanie. Mecz zapowiada się zacnie, podobnie jak 2 lata temu.
Finał sprzed dwóch lat był świetny, bliski wynik i emocje cały czas. Pamiętam, że Eagles pozwolili wtedy wbiec Chiefs w swoje pole i zdobyć przyłożenie, byle mieć więcej czasu na swój run jeszcze :antonio:

Czyli dobrze zrobiłem. :)
Rok temu zrobiłem to podczas pierwszej kwarty, bo jego pierdolenia nie dało się słuchać ::clintdis::
Teraz to samo, ten stary dziad non stop się myli i pierdoli głupoty. Dla mnie to jest Szpakowski 2.0
Chuj z nimi, obaj już dawno powinni z poziomu kanapy w domu oglądać mecze a nie komentować.

Teraz to samo, ten stary dziad non stop się myli i pierdoli głupoty. Dla mnie to jest Szpakowski 2.0
Chuj z nimi, obaj już dawno powinni z poziomu kanapy w domu oglądać mecze a nie komentować.
4 ziko za transmisję full HD na DAZN, dwie dyszki jak chce się mieć HDR i draft - wybór jest prosty :)

Lecimy, FLY EAGLES FLY :irish:

Zaczyna się robić ciekawie. DeJean z pick-six. 17-0 Eagles ale Chiefs są jak teksański karaluch. Nawet jak go raz nadepniesz to dalej będzie na chodzie.

Back