NFL - futbol amerykański

Ostatnio takie rzeczy były w 2013 jak Seahawks rozdziobali rekordową ofensywę Broncos. Ale spokojnie, karaluch jeszcze może się ruszać...

Ostatnio takie rzeczy były w 2013 jak Seahawks rozdziobali rekordową ofensywę Broncos. Ale spokojnie, karaluch jeszcze może się ruszać...
Dokładnie, nie ma co jeszcze dzielić przysłowiowej skóry na niedźwiedziu, bo ten śmieć jest gotów odpalić tutaj Bradego. Z drugiej strony trzy posiadania przewagi, a Chiefs nie grają kompletnie nic w ofensywie przy tak mocnej dziś defensywie Eagles.
Chuj, a nie 3-peat auuu :bleed:

Potężny Cooper DeJean MVP :bleed:

podoba mnie się mecz eagels.
ten pan z chiefs, któremu wszyscy źle życzą może mieć słaby dzień.

to mój pierwszy super bowl live, a już wiem, że nie ostatni.
oglądam po amerykańsku- bez kostyry.

Btw. to na DAZN jeszcze ani razu chyba nie pokazali Swift :beczka:
Rok temu non stop shoty z loży, gdzie chlała z Blake Lively i z tym zjebanym bratem Mahomesa

Dokładnie, nie ma co jeszcze dzielić przysłowiowej skóry na niedźwiedziu, bo ten śmieć jest gotów odpalić tutaj Bradego. Z drugiej strony trzy posiadania przewagi, a Chiefs nie grają kompletnie nic w ofensywie przy tak mocnej dziś defensywie Eagles.
Chuj, a nie 3-peat auuu :bleed:

Dokładnie tak samo Patriots nie grali do tego momentu nic z Falcons. Drugi raz coś takiego się pewnie nie powtórzy, ale jakby KC zdobyło szybko punkty po przerwie to może będzie jeszcze ciekawie.

Dokładnie tak samo Patriots nie grali do tego momentu nic z Falcons. Drugi raz coś takiego się pewnie nie powtórzy, ale jakby KC zdobyło szybko punkty po przerwie to może będzie jeszcze ciekawie.
Dokładnie, dlatego na spokojnie, jeśli Eagles dalej będą wywierać na peta taką presję jak teraz to powinno się udać

Pięknie się McConaughey ustawił, obskakuje już 3 albo 4 reklamę podczas tegorocznego SB, luźno kilkadziesiąt baniek więcej na koncie

Niby Chiefs przygotowali się na biegi Barkleya, ale kapitalną robotę robi dziś OL Eagles. To ile miejsca ma Hurts na biegi, to jest niepojęte

aż mnie ze strumyka fox wyprosili z tego wszystkiego.

#53 eagels- on może grać dobry mecz.
w pierwszej połowie podanie przechwycił pierwszorzędnie.

Mahomes zagrał jeszcze Cousinsa na koniec garbage time i wypad z baru. W pełni zasłużone zwycięstwo Eagles.

Ale gwałt był, szkoda ze Chiefsi coś rzucili, bo bylibyśmy świadkami pierwszego superbowl do zera :boystop:

Ogólnie to oglądałem ten mecz z kumplami którzy lepiej ogarniają futbol ode mnie plus wpadł gość co był RB w Lowlandersach i trenerem ofensywy u nich. Chodząca encyklopedia, ja myślałem, że ogarniam reguły NFL i trochę taktyki, ale gość zwracał uwagę na takie aspekty, że kompletnie nie miałem pojęcia że takie rzeczy istnieją i mają wpływ na grę.

chłopak miał wczoraj urodziny!
ten przechwyt w drugiej kwarcie, coś pięknego.
barkley też miał urodziny w dniu meczu.
dobra historia.

czy to był najgorszy mecz w karierze mahomesa?
czy najgorszy z tych ważnych?

dobre super bowl mi się trafiło, jak na pierwszy raz!
:lol:

chłopak miał wczoraj urodziny!
ten przechwyt w drugiej kwarcie, coś pięknego.
barkley też miał urodziny w dniu meczu.
dobra historia.

czy to był najgorszy mecz w karierze mahomesa?
czy najgorszy z tych ważnych?

dobre super bowl mi się trafiło, jak na pierwszy raz!
:lol:

Nie tyle Mahomes był tragiczny, co linia defensywna Chiefsów. Kilka razy dobiegli do niego w trzy sekundy, to jest skandal, z tego to chyba tylko prime Brady mógłby coś wyczarować.

Back