Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Bo to jest Australia i wszystko jest do góry nogamiHooker zdradzał dziwki z facetami?
![]()

Ale on ją zdradzał z chłopami"Za każdym razem jak zdradzał kupował mi nową torebkę"
Dalej nie słuchałem
Ja pierdole![]()

Nowa ZelandiaBo to jest Australia
.
Nowa Zelandia

No te państwa leżą mniej więcej tak koło siebie jak np Polska i Szkocja
Brzmi jak typowa odrzucona panna, która chce w jakiś sposób się odegrać i dosrać kolesiowi.
Nowa Zelandia

Nie mówię, że nie, tylko że brzmi jak chcąca się odegrać baba. Nic nie mówi o tym, że żonę zostawił, wręcz przeciwnie mówi, że żona wiedziała o jego domniemanych romansach i to akceptowała.Czy ja wiem, skoro ona jest kurwą, a on dla niej zostawił żonę, to jestem w stanie uwierzyć że później zdradzał ją z facetami![]()
Normalnie jest afera ogolnoswiatowa na świecie że hooker jest biseksemNie mówię, że nie, tylko że brzmi jak chcąca się odegrać baba. Nic nie mówi o tym, że żonę zostawił, wręcz przeciwnie mówi, że żona wiedziała o jego domniemanych romansach i to akceptowała.
Ja wiem, że on jest z NZ.No te państwa leżą mniej więcej tak koło siebie jak np Polska i Szkocja

Kiedy pisałem tamtego posta, uwierz lub nie, mocno zastanawiałem się czy nie użyć słowa Antypody bo zaraz przyjdzie Uller i zacznie swoje: "actually"![]()

Poza tym, skąd wiesz, że kontakty seksualne Dana Hookera miały miejsce w NZ, a nie np. w Australii?

No to byłby duży strzał Oktagonu. Zobaczymy czy plotki podobnie jak z Austinem w Babilonie się potwierdzą.
No to byłby duży strzał Oktagonu. Zobaczymy czy plotki podobnie jak z Austinem w Babilonie się potwierdzą.

Ciekawe jak tam z jego formą? Ostatnia wygrana z poważnym przeciwnikiem to... 2020 rok...Narkun tim wchodzi do Oktagonu od razu po dwa pasy.
![]()
Jotko by go zrobiłNarkun tim wchodzi do Oktagonu od razu po dwa pasy.
![]()

A to bym obejrzałJotko by go zrobił![]()

Już wrzucałem, ciekawe ile w tym prawdy.
Miałeś rację:Poza tym, skąd wiesz, że kontakty seksualne Dana Hookera miały miejsce w NZ, a nie np. w Australii?