Newsy MMA Userów

Gdyby nie wcześniejsze trudności związane z kontraktem Kuberskiego, to być może właśnie on by zawalczył o pas, nie Mamed
Nie kupuje takiego tłumaczenia. Była już walka z Zerhounim
Dokładnie
Tym bardziej że ostatnio coś było że już sobie pogadali bezpośrednio z Kuberskim i jest wszystko fajnie, po tym myślałem że walka z Pawlakiem to już pewniak, a tu takie gówno organizują.

Tragedia
Jeszcze kilka takich lat i to będzie najlepsza liga MMA już tylko z nazwy
1771693920974.png

Pojebane te czasy i pojebane te UFC, bawią się w KSW, że dają walki o pas z dupy i jeszcze w wyższej kategorii, do czego to doszło, chuj z takim sportem.

Tak się kończy brak ikon. Łysy z braku laku będzie robił walki między kategoriami. Trzeba ratować biznes.

Jak to było co większość dzisiaj twierdzi
„MMA jest na wyższym poziomie niż kiedyś gdy Silva czy GSP byli mistrzami”
Śmiać mi się chce z takich ekspertów.
Gdy Jones bronił pasa to z samymi kozakami w najlepiej obsadzonej dywizji w UFC, w średniej i półśredniej same zabijaki a teraz bida do top10 wchodzą jakieś ogryzki.

Pisałem o tym od lat :cool: Pokolenie Z nie dowozi w ikony. I jest efekt.

Czyli też bardzo zła wiadomość dla łysego.
O Aldo też się dopierdalają ostro jak to kiedyś było MMA słabsze bo Holloway i Volk go zlali ale jak ktoś śledził jego karierę od WEC jak ja to wie jaka to była maszyna i swój prime miał w pierwszych walkach dla UFC i wtedy gdyby postawić go w swoim prime przeciwko Maxowi to o wynik takiej walki wcale bym nie był pewny a nawet bym postawił na Aldo.
Jedyny mistrz który faktycznie umiejętnościowo jest najlepszy w historii swojej dywizji to Petr Yan i to jeszcze w koguciej która nieraz była mocniej obsadzona niż lekka.

Pomyśleć jakie były piękne czasy UFC :facepalm::friends:UFC HW TOP 15 Cain , JDS ,Lesnar, Owereem ,Werdum ,Carwin , Big Nog ,Mir ,Silva ,Cro cop , Couture , Gonzaga , Hunt ,Nelson ,Arlovski, a dziś TOP 15 ?
Aż mi się przykro zrobiło jak przypomniałeś ten skład. A teraz w top15 takie tuzy jak: Gaziev, Kuniev czy Parkin. Ja pierdole! Ale zjazd.

Back