Patrosixxx
UFC Heavyweight
Ale góóównooooo. Mistrz powinien walczyć z tymczasowym haha ciekawe co jak wygra Khalidov i będzie bronił pasa raz na rok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ale góóównooooo. Mistrz powinien walczyć z tymczasowym haha ciekawe co jak wygra Khalidov i będzie bronił pasa raz na rok.
Nie kupuje takiego tłumaczenia. Była już walka z ZerhounimGdyby nie wcześniejsze trudności związane z kontraktem Kuberskiego, to być może właśnie on by zawalczył o pas, nie Mamed
Gdyby nie wcześniejsze trudności związane z kontraktem Kuberskiego, to być może właśnie on by zawalczył o pas, nie Mamed
DokładnieNie kupuje takiego tłumaczenia. Była już walka z Zerhounim
Niestety...Pojebane te czasy i pojebane te UFC, bawią się w KSW, że dają walki o pas z dupy i jeszcze w wyższej kategorii, do czego to doszło, chuj z takim sportem.
Tragedia
Jeszcze kilka takich lat i to będzie najlepsza liga MMA już tylko z nazwy
View attachment 141012

Pojebane te czasy i pojebane te UFC, bawią się w KSW, że dają walki o pas z dupy i jeszcze w wyższej kategorii, do czego to doszło, chuj z takim sportem.
Jak to było co większość dzisiaj twierdzi
Jak to było co większość dzisiaj twierdzi
„MMA jest na wyższym poziomie niż kiedyś gdy Silva czy GSP byli mistrzami”
Śmiać mi się chce z takich ekspertów.
Gdy Jones bronił pasa to z samymi kozakami w najlepiej obsadzonej dywizji w UFC, w średniej i półśredniej same zabijaki a teraz bida do top10 wchodzą jakieś ogryzki.
Pokolenie Z nie dowozi w ikony. I jest efekt.Oni nie rozumieją że nafurany testosteronem Belfort by ich tam wszystkich pozabijał, Condit w stójce takiemu Garremu by zrobił mielonkę z mordy. Rakhmonov nie wszedłby do top5 wtedy.Pisałem o tym od latPokolenie Z nie dowozi w ikony. I jest efekt.
Czyli też bardzo zła wiadomość dla łysego..
Jedyny fakt że są te kozojeby i zapasy dzisiaj w MMA najbardziej dominują.
O Aldo też się dopierdalają ostro jak to kiedyś było MMA słabsze bo Holloway i Volk go zlali ale jak ktoś śledził jego karierę od WEC jak ja to wie jaka to była maszyna i swój prime miał w pierwszych walkach dla UFC i wtedy gdyby postawić go w swoim prime przeciwko Maxowi to o wynik takiej walki wcale bym nie był pewny a nawet bym postawił na Aldo.Czyli też bardzo zła wiadomość dla łysego.
Sprawdziło się, zobaczymy dalejkonto z jednym tweetem nie jest chyba zbyt wiarygodnym zrodlem![]()
To jest temat rzeka bo generalnie bokserzy z niższych półek też bardzo mało zarabiają. Ale fakt, Sean i Connor to mniej więcej ten sam poziom w swoich dyscyplinach.
Aż mi się przykro zrobiło jak przypomniałeś ten skład. A teraz w top15 takie tuzy jak: Gaziev, Kuniev czy Parkin. Ja pierdole! Ale zjazd.Pomyśleć jakie były piękne czasy UFCUFC HW TOP 15 Cain , JDS ,Lesnar, Owereem ,Werdum ,Carwin , Big Nog ,Mir ,Silva ,Cro cop , Couture , Gonzaga , Hunt ,Nelson ,Arlovski, a dziś TOP 15 ?