Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Gastelum prędzej, Canonier za wysoko w rankinguDaukaus- daje małe szanse ale biorę go pod uwagę.
Cannonier- daje na to jakieś szansę bo stylowo i z opisu by pasował, jednak chyba za szybko na 10 miejsce w rankingu.
Gastelum- twardy, doświadczony z nazwiskiem choć bez rankingu.
Myślę że to będzie Gastelum lub Cannonier.
A Gastelum to nie Meksykanin bardziej ? Mowa o Amerykańcu ... Ja obstawiam CurtisaGastelum prędzej, Canonier za wysoko w rankingu
PółśredniaA Gastelum to nie Meksykanin bardziej ? Mowa o Amerykańcu ... Ja obstawiam Curtisa
O Jezu jeszcze tego brakuje na galach KSW. Skoro Lisek vs AJ poszedł na pierwszy ostrzał to pewnie już na 2 edycji będzie.PS- ciekawe czy zrobiłby Szpilkę w parterze.FIU FIU ZADYMKA
View attachment 134553
Półśrednia ?! Chyba po odcięciu 2 rąk i nóg ? Grubas nie zmieścił się w limicie średniej ostatnioPółśrednia

Nie wiem czy było
Bo to spoko gość!To akurat spoko akcja Pigleta,
jak ta gdy przeprosił sąsiadkę za psią kupę na podjeździe.
Bo to spoko gość!

Jak mówił o samobójstwach po jednej z walk i żeby się chłopy nie czaiły ze zwracaniem o pomoc to też było dobre, szkoda tylko, że w wyniku śmierci jego ziomka.To akurat spoko akcja Pigleta,
jak ta gdy przeprosił sąsiadkę za psią kupę na podjeździe.
tez tak mysle, nie bez powodu dostal GM3Daukausa :D

To trochę zmienia postać rzeczy, prócz tych Amerykanów to można dorzucić RoboCopa Rodriguesa i od biedy Muniza ale w tego szczerze wątpię, więc skoro zaznaczył o tych Amerykach to wypada na RoboCopa którego już ze 3 walki temu typowałem na rywala dla Lorda.
@PabloLaRoha
Daukaus,Gastelum,Rodrigues, myślę że to będzie brazol, a ty?
Z USA to wypadło mi naJa wolałbym Daukausa lub Shahbazyana. Wydaje mi się, że Michał chce trochę zmylić tym, że to jednak kontynent, bo wcześniej pisał, że Amerykanin. Myślę, że ktoś z USA jednak ;)
Z rozpędu pomyślał, że to Amerykanin ale jak sobie uświadomił, że Gastelum to Meksykanin to dodał, że z "kontynentu amerykańskiego"Ja wolałbym Daukausa lub Shahbazyana. Wydaje mi się, że Michał chce trochę zmylić tym, że to jednak kontynent, bo wcześniej pisał, że Amerykanin. Myślę, że ktoś z USA jednak ;)

jak mogłeś pominąć głupi, angolski ryj?Negatywne opinie są głównie przez to nachalne promowanie go przez UFC i przekręt z Gordonem.
No i może dlatego że jego żargonu nie można zrozumieć .
![]()