Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Chyba że Pimblet po raz kolejny ośmieszy "mityczne" zapasy JGGaethje vs pimblett to żart skoro Armani mówił, że będzie gotowy na styczeń.
Ja uważam, że to będzie spacerek dla Justina i zrobi marmoladę z twarzy Pimbletta.

W komentarzach piszą, że to MovsarKogo najebał na treningu?![]()
tak jak i ten jebany Lerone, przeciez Santos go zrobil a przekrecili chlopakaW komentarzach piszą, że to Movsar

To nie czasem wymóg Paramount?Dwie pierwsze karty 2026 zaczynają się godzinę wcześniej niż zwykle. Ciekawe czy wyjątek czy zmiana na stałe
View attachment 134238
wszystkie numerowane mają być wcześniej ze względu na wschodnie wybrzeże (żeby ludzie mogli zrobić lulu przed 24)Dwie pierwsze karty 2026 zaczynają się godzinę wcześniej niż zwykle. Ciekawe czy wyjątek czy zmiana na stałe
View attachment 134238
Nie umniejszając osiągnięciom Liska, to raz że lekkoatletyka nie porywa tłumów, dwa że daleko mu do sukcesów jak np Anita Włodarczyk. To już Marcin Urbaś był bardziej znaną personą.Przez tego newsa uświadomiłem sobie jak wielu ludzi nie śledzi sportu poza mainstream jak zagraniczna piłka, bo wielu na X pyta kim jest Piotr Lisek.
@Dzihados @Cloud mozemy prosić o jakiś większy artykuł na temat zmian w UFC? Tu coś, tam coś, może jeszcze coś więcej, a my nie wiemy?wszystkie numerowane mają być wcześniej ze względu na wschodnie wybrzeże (żeby ludzie mogli zrobić lulu przed 24)

Jak się pakuje w coś 7,5kk $ to nie po to żeby siedzieć cicho pod miotło ;)Wygląda na to że Paramount wjeżdża z buta Danucie do łóżka![]()
Jasne zawsze śledziłem karieręTo już Marcin Urbaś był bardziej znaną personą.
Oprawił ich prawdziwy BMF
pięknie się Różal podsumowałNie wiem czy dobry dział, ale nie mogłem się powstrzymać gdy to zobaczyłem :D
Ale ekipę zmontowali View attachment 134309