Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
323 zapowiada się smakowicie.parę ciekawych starć na następne numerowane po 321
UFC 322
Makhachev JDM
Shevchenko Zhang
Edwards Prates
Dariush BSD
Kopylov Rodriguez
UFC 323
Dvalishvili vs Yan
Pantoja vs Van
Cejudo Talbott
Błachowicz Guskov
Moreno Taira
McKinney Duncan
Kolejne tarcia na lini Szczecin - KSW.
I to jeszcze na PPV pewnieZerhouni przegrał z Paczuskim który przegrał z Qbearem ale Laid walczy o pełnoprawny pas pierwszy. Cyrk
Każdy chce kawałek tortu z tych 2 milionów, które Martin miał dla Materli.STYPIARZ KUBERSKI CHCIAŁ 400 KOŁA
Ale dymy! Kuber niby dobra morda, a tutaj takie zagrywki.
Kelner teraz jest niewolnikiem własnych słówNo jak chłopaki w KSW usłyszeli że rozbity Cipek miał dostać dwa miliony od Kelnera to też chcą trochę uszczknąć z tego tortu.
Mnie lekko zdziwiło, że Kuber na tylko 100 tys brutto.No jak chłopaki w KSW usłyszeli że rozbity Cipek miał dostać dwa miliony od Kelnera to też chcą trochę uszczknąć z tego tortu.
Śmiech na sali jak zrobią walkę francuskiego buma z Pawlakiem a Kuberski będzie bronił tymczasowego z jakimś Janikowskim, to jest już od dawna para organizacja.Mnie lekko zdziwiło, że Kuber na tylko 100 tys brutto.
Taki kontrakt podpisał przed walka o pas tymczasowy. 2 lata temu na fenie miał max 1/10 tego.Mnie lekko zdziwiło, że Kuber na tylko 100 tys brutto.
Mnie lekko zdziwiło, że Kuber na tylko 100 tys brutto.
Cyrk
Bo to są właśnie te ich milionowe gażeMnie lekko zdziwiło, że Kuber na tylko 100 tys brutto.

Jeśli dobrze liczę, to mamy przedstawicieli 21 różnych państw, na 26 uczestników gali!Smakowicie się to zapowiada z tymi godzinami jakie będą! Mniam mniam!.
View attachment 131504
Słuchałem to była jego decyzja skoro nawet nie chciał pogadać z Wojkiem.Cyrk. Kuberski nie dość że mało czasu ma bo już leciwy to przez swój menagment zaraz będzie czekał rok na jakąkolwiek walkę.
View attachment 131514