Newsy MMA Userów

Cory się rozbiera za pieniądze ? :siara: wydawał się miłym i porządnym gościem.

Jeżeli to prawda to musze zmienić strony, war Merab gruziński łotrzyku

Dosyć możliwe, jeżeli się chwali że na tym zarobił. :fjedzia:

Dosyć możliwe, jeżeli się chwali że na tym zarobił. :fjedzia:
NABr7f0.gif

A ty byś nie pokazał?
:lesnarhappy:

Beata tylko zdjęcia z treningów pokazuje a i taka z tego tyle szmalu, że zacofane polaczki nie mogą tego objąć umysłem
:Duke3d::roberteyeblinking:
Civic się sam nie spłaci, ciemnogród nie zrozumie. To wszystko dla psiecka!

Przypomniałem sobie coś.

Na Babilonie jest szykowany turniej w formule stojkowej z udziałem Matrixa, Lodzika, Rajewskiego i kogoś jeszcze.

Jak Matrix miał walkę na frikach to na jakimś programie "puścił parę" w tym temacie.

Przypomniałem sobie coś.

Na Babilonie jest szykowany turniej w formule stojkowej z udziałem Matrixa, Lodzika, Rajewskiego i kogoś jeszcze.

Jak Matrix miał walkę na frikach to na jakimś programie "puścił parę" w tym temacie.
Aktualnie wszyscy po porażkach, więc marketingowo bez sensu. Lodzik dwie przegrane z rzędu. Wczoraj dwaj Rajewscy i Matrix walczyli na gali w Kartuzach. Tylko Mateusz Rajewski pokazał się z fajnej strony, bo przegrał niejednogłośną decyzja ,a pozostali przegrane przed czasem z zawodnikami o których pierwszy raz słyszałem.

Aktualnie wszyscy po porażkach, więc marketingowo bez sensu. Lodzik dwie przegrane z rzędu. Wczoraj dwaj Rajewscy i Matrix walczyli na gali w Kartuzach. Tylko Mateusz Rajewski pokazał się z fajnej strony, bo przegrał niejednogłośną decyzja ,a pozostali przegrane przed czasem z zawodnikami o których pierwszy raz słyszałem.
No to możliwe że tymi występami położyli planowany turniej, daj link do rozpiski/wyników jak możesz, chętnie sprawdzę.

No to możliwe że tymi występami położyli planowany turniej, daj link do rozpiski/wyników jak możesz, chętnie sprawdzę.

Back