Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie wiem tylko czy to wiarygodne źródło

to nie było AI?Knur ma fajny tydzień
najpierw zleakowały foty jak liże się z jakąś latynoską na plaży
a potem Azealia Banks zleakowała że w dmach wysyłał jej kutasa (kutasa też zleakowała)
![]()
Kutasa już nie ma bo jest ocenzurowany, ale kurwa ta murzynka nie jest nawet jakas wybitnie seksowna, są znacznie lepsze murzynki, zaraz się okaże że ten przychlast do brodnickiej dmy wysyła, japierdole on ma jeszcze żonę i dzieci nie? Co za łeb.Na X wrzuć sobie conor mcgregor azealia banks, tylko na własną odpowiedzialność. Gość sobie hantelka na chuja zawiesił. Koniec sympatii definitywnie. ^_^
a knurzyska nie wyślę, bo mnie jeszcze redakcja zbanuje
achtung czy pikolak? Haha
Narzeczona, there was never no marriageKutasa już nie ma bo jest ocenzurowany, ale kurwa ta murzynka nie jest nawet jakas wybitnie seksowna, są znacznie lepsze murzynki, zaraz się okaże że ten przychlast do brodnickiej dmy wysyła, japierdole on ma jeszcze żonę i dzieci nie? Co za łeb.
Ale to jest śmieć japierdole, baba go utrzymywała, żeby mógł coś osiągnąć a on jej takie numery odpierdala, który to już raz, 15 sty? Chuj mu w poslady.
Conor nie ma silnej rodziny? Czwórka dzieci,wierna żona a sam Conor też raczej zły nie jest,co z tego że od czasu do czasu zrobi skok w bok no ale dziwi się mu ktoś? W porównaniu do Jonesa,McGregor to aniołek.

W porównaniu do Jonesa, conor to zwykły śmieć. Dobra koniec offtopu w tym temacie, i tak się boicie wstawić petardę

Wstawiałem ale link się nie wyświetlił to wyciąłemW porównaniu do Jonesa, conor to zwykły śmieć. Dobra koniec offtopu w tym temacie, i tak się boicie wstawić petardę![]()
Wstawiałem ale link się nie wyświetlił to wyciąłem
masz i daj już ludziom spokój
@baju jeśli problem z postem to napisz, usunę
A ja mam czasem wyrzuty sumienia ze sobie trawkę zapale...Wstawiałem ale link się nie wyświetlił to wyciąłem
Chuj z tym, dosłownie, ja to traktuję jako eksperyment społeczny. Ja naprawdę mam wielką "cierpliwość" i usprawiedliwiam patologicznie takie jednostki, ale to już za mną, jebać, chce się staczać - go on.Wstawiałem ale link się nie wyświetlił to wyciąłem
Mariusz chętnie by go przyjął na terapię , rudy tak byłby zarobiony obieraniem czereśni że nie miałby siły pomyślec o Warce strong 0.0%szybciej newsa z tego zrobi@baju jeśli problem z postem to napisz, usunę

Pani rzecznik Białego Domu