Newsy MMA Userów

Na X wrzuć sobie conor mcgregor azealia banks, tylko na własną odpowiedzialność. Gość sobie hantelka na chuja zawiesił. Koniec sympatii definitywnie. ^_^
Kutasa już nie ma bo jest ocenzurowany, ale kurwa ta murzynka nie jest nawet jakas wybitnie seksowna, są znacznie lepsze murzynki, zaraz się okaże że ten przychlast do brodnickiej dmy wysyła, japierdole on ma jeszcze żonę i dzieci nie? Co za łeb.

Ale to jest śmieć japierdole, baba go utrzymywała, żeby mógł coś osiągnąć a on jej takie numery odpierdala, który to już raz, 15 sty? Chuj mu w poslady.
Conor nie ma silnej rodziny? Czwórka dzieci,wierna żona a sam Conor też raczej zły nie jest,co z tego że od czasu do czasu zrobi skok w bok no ale dziwi się mu ktoś? W porównaniu do Jonesa,McGregor to aniołek.
:beczka:

W porównaniu do Jonesa, conor to zwykły śmieć. Dobra koniec offtopu w tym temacie, i tak się boicie wstawić petardę :lesnarhappy:
Wstawiałem ale link się nie wyświetlił to wyciąłem

obraz_2025-07-14_204547244.png

masz i daj już ludziom spokój

@baju jeśli problem z postem to napisz, usunę

A ja mam czasem wyrzuty sumienia ze sobie trawkę zapale...
Nie no kurwa gość ma rodzinę, córkę
Jaki degenerat społeczny
Tu juz chyba jakaś terapia itp potrzebna jest

Chuj z tym, dosłownie, ja to traktuję jako eksperyment społeczny. Ja naprawdę mam wielką "cierpliwość" i usprawiedliwiam patologicznie takie jednostki, ale to już za mną, jebać, chce się staczać - go on.

:pudzianfap: :pudzianfap: :pudzianfap: :pudzianfap:Mariusz chętnie by go przyjął na terapię , rudy tak byłby zarobiony obieraniem czereśni że nie miałby siły pomyślec o Warce strong 0.0%

Back