Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jest i to nie pierwsza jego wizyta w Polsce, czeczen się zesrał na siłę.Brichta nie jest przypadkiem zawodnikiem czerwienego smoka? To zupełnie nie jest taka sama sytuacja jak z Kleinem.
a co do reprezentowania Polski przez Soldaeva, to niby tak, ale nie do końca. Rosji reprezentować w KSW nie może, więc została mu tylko Polska.Jest i to nie pierwsza jego wizyta w Polsce, czeczen się zesrał na siłę.
Swoją drogą niech jedzie do Gamrota, powodzenia.
Czeczen z pretensjami do Gamera.
![]()

Mi się wydaje, że Adam trochę beczkę kręcił, video to oddajeBrichta nie jest przypadkiem zawodnikiem czerwienego smoka? To zupełnie nie jest taka sama sytuacja jak z Kleinem.
Oczywiscie ze beczke kreci a ludzie sie nakrecaja jak malolaty...Mi się wydaje, że Adam trochę beczkę kręcił, video to oddaje
Z cukiniami by była chujowa, a tak jest mocno średnia![]()
Zaraz trzeba odpalić Groka, żeby skomentował jak chujowa jest ta karta.

Kolejny Polak w Paryżu!

Kolejny Polak w Paryżu!
Kolejny Polak w Paryżu!
Zostało kilku pewnych graczy takich jak vipleague. UFC zawsze oglądałem z klasycznym komentarzem. Ciekawe tylko jak z jakością, bo od dawna używałem tylko strims... Nic nie zastąpi jednak meczy za komentarzem PL. Strumyk dawał transmisje świetnej jakości z wieloma streamami do jednego wydarzenia. Jeśli nie wrócą, to wielka szkoda. Strumyk to perełka.![]()
Strimsy TOP nie działa. To koniec Strumyka? Na to wygląda
Serwis Strimsy TOP, znany także jako Strumyk, przestał działać. Użytkownicy zastanawiają się, czy otrzymają zwrot pieniędzy.www.instalki.pl
Kilka podobnych stron podobno spadło także to może być jakaś grubsza akcja.Zostało kilku pewnych graczy takich jak vipleague. UFC zawsze oglądałem z klasycznym komentarzem. Ciekawe tylko jak z jakością, bo od dawna używałem tylko strims... Nic nie zastąpi jednak meczy za komentarzem PL. Strumyk dawał transmisje świetnej jakości z wieloma streamami do jednego wydarzenia. Jeśli nie wrócą, to wielka szkoda. Strumyk to perełka.

Nie pękajcie bracia, wrócąZostało kilku pewnych graczy takich jak vipleague. UFC zawsze oglądałem z klasycznym komentarzem. Ciekawe tylko jak z jakością, bo od dawna używałem tylko strims... Nic nie zastąpi jednak meczy za komentarzem PL. Strumyk dawał transmisje świetnej jakości z wieloma streamami do jednego wydarzenia. Jeśli nie wrócą, to wielka szkoda. Strumyk to perełka.