Newsy MMA Userów

- Jon Jones is interested in fighting, just not against Tom Aspinall specifically…:siara:

Pełna zgoda z Jonesem. Na mocny sparing jest czas i miejsce w okresie przygotowawczym. Cotygodniowe urywanie głowy to patologia - po karierze także jest życie. Nawet w kwestii biznesowej, to szybsze rozbicie na treningach = krótsza, mniej dochodowa kariera i zabicie potencjału.

Last edited:
sobota od 5:30
GtDSAP9aEAAnDqc

7 walk na super rizin

- Jon Jones is interested in fighting, just not against Tom Aspinall specifically…:siara:

Pełna zgoda z Jonesem. Na mocny sparing jest czas i miejsce w okresie przygotowawczym. Cotygodniowe urywanie głowy to patologia - po karierze także jest życie. Nawet w kwestii biznesowej, to szybsze rozbicie na treningach = krótsza, mniej dochodowa kariera i zabicie potencjału.

Dajcie Jonesowi Pudziana. Dostanie haka jak Materla i pojdzie spac

Populacja przeciwników Oleksiejczuka zmniejsza się.

To co, Tavares? Nie dziwne że @PabloLaRoha nie potrafił określić czy czorny czy bioly :awesome:

Ja po cichu liczyłem na tego Page, skoro miało być potężne nazwisko które nie jest w rankingu, no Tavares nie spełnia kompletnie tych zapowiedzi.

E: został tylko Cesar Almeida który jako tako to spełnia, co by się też składało, bo miały być plotki o walce Almeida Ruziboev, jakiś brazol chyba odwrotnie kropki połączył i będzie Lord vs Almeida.

może liczą że trafią na Łysego gdzieś na ulicy i przyśpieszą sprawę
No raczej, bo póki co się ojebali w ciuchy ATT a nie UFC. Robią formę bo JJ wkurzona napisała do Dany "WHATS GOING ON?!" a ten że nie wie, bo zajmuje się tym Josh, który jest na urlopie. Ale zaraz, za momencik...

Jako ciekawostka:

— Te główne rozmowy będzie prowadziła Asia. Taka jest decyzja i myślę, że Kuba wam też to niedługo powie. Nie zmienia to faktu, że między nami jest nadal wszystko okej, także będzie to na pewno bardzo rozsądnie prowadzona kariera. Mam nadzieję, że w najbliższych tygodniach, może do końca stycznia, będziecie wiedzieć coś więcej. Ja chciałbym, żeby na przełomie marca i kwietnia Kuba zadebiutował w UFC — nie ukrywał szef Artnoxa.

Back