Ciekawi mnie, czy w całej historii UFC to nie jest największy pechowiec. Więcej odwołanych walk, niż stoczonych.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Pisałem o tym jak wypadł poprzednimi razem, czyli niedawno, że mnie nie zdziwi jak go zwolnią za te wpadki.Ciekawi mnie, czy w całej historii UFC to nie jest największy pechowiec. Więcej odwołanych walk, niż stoczonych.
Pokaż bo mnie ominęłojakiś typ w ruskim TUFie podczas solówki wyciąga z torebki nóż i goni przeciwnika
znalazlem cos takiego ale chyba z 2024Pokaż bo mnie ominęło
znalazlem cos takiego ale chyba z 2024

- Jon Jones is interested in fighting, just not against Tom Aspinall specifically…
Pełna zgoda z Jonesem. Na mocny sparing jest czas i miejsce w okresie przygotowawczym. Cotygodniowe urywanie głowy to patologia - po karierze także jest życie. Nawet w kwestii biznesowej, to szybsze rozbicie na treningach = krótsza, mniej dochodowa kariera i zabicie potencjału.
jeszcze ponad 2 miesiace i zwakuje pasJon Jones is interested in fighting, just not against Tom Aspinall specifically…

Kowboje ruszają na podbój Ameryki.
Merab vs Pantoja
praktycznie wyczyscili swoje kategorie i taki superfight mialby najwiecej sensu w obecnej chwili
Merab vs Pantoja
praktycznie wyczyscili swoje kategorie i taki superfight mialby najwiecej sensu w obecnej chwili
Kowboje ruszają na podbój Ameryki.
No raczej, bo póki co się ojebali w ciuchy ATT a nie UFC. Robią formę bo JJ wkurzona napisała do Dany "WHATS GOING ON?!" a ten że nie wie, bo zajmuje się tym Josh, który jest na urlopie. Ale zaraz, za momencik...może liczą że trafią na Łysego gdzieś na ulicy i przyśpieszą sprawę
— Te główne rozmowy będzie prowadziła Asia. Taka jest decyzja i myślę, że Kuba wam też to niedługo powie. Nie zmienia to faktu, że między nami jest nadal wszystko okej, także będzie to na pewno bardzo rozsądnie prowadzona kariera. Mam nadzieję, że w najbliższych tygodniach, może do końca stycznia, będziecie wiedzieć coś więcej. Ja chciałbym, żeby na przełomie marca i kwietnia Kuba zadebiutował w UFC — nie ukrywał szef Artnoxa.
Cziłiłi to jest wielki chłop
Przypominam, że jest już połowa czerwcaJako ciekawostka:
![]()
Joanna Jędrzejczyk wzięła sprawy w swoje ręce. Walczy o kontrakt Polaka w UFC!
Jakub Wikłacz rozstał się z federacją KSW, a jego cel jest jasny. Były mistrz wagi koguciej po zwakowaniu pasa chce trafić do UFC. Na jego korzyść działa wiele elementów.przegladsportowy.onet.pl