Roshi
Roshi
Petrino idzie do HW?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Tak, idzie odbudować rodaka i zawijka z UFC.Petrino idzie do HW?
Głupio w chuj.Tak, idzie odbudować rodaka i zawijka z UFC.
Nie przesadzaj, Morono vs Leal też dobra walka się szykuje, jak Alex nie da się ujebac w pierwszej rundzie.
Ozzy i ten drugi to tak o dodałem, nie jako super zestawienie ;).
A co do Vana, to warunki ma podobne jak reszta czołówki, może po prostu mniej zbija.
A Fen sugeruje galę w Częstochowie co podaje dalej Wawrzyniec Bartnik.

Nie no jak, w półciężkiej nic nie zwojuje, sporo tam ścinał, a w ciężkiej za lepszy hajs poobija sobie grubych średnich i mu jakieś pasmo przegranych nie grozi, więc będzie odcinał kupony, bo na więcej i tak potencjału nie miałGłupio w chuj.
To tylko czekać na ofiszjal stejtment.
To tylko czekać na ofiszjal stejtment.

Aśka początki swojej menadżerki, położy swoją reputację i nazwisko na stole, włoży mnóstwo pracy i zapewnień, weźmie kredyt zaufania od Danki... a tu będzie 0-3 i do domu![]()
mmapunch.pl
Jacek Sarna to absolutny top.@zielony666 TFL bliski upadku, bo Jacek nie jest pozerem i nie będzie dokładał.
![]()
"Nie jestem jak ci pozerzy, którzy się lansują na dyrektorów sportowych" - Wojsław Rysiewski ponownie na celowniku Jacka Sarny? - MMAPUNCH.PL
Jacek Sarna, właściciel organizacji TFL, w ostatnich wywiadach nie szczędził ostrych słów pod adresem polskiego środowiska MMA. Promotor ujawnił, że ostatnia gala przyniosła finansową stratę, co może zagrozić przyszłości organizacji. Przy okazji skrytykował osoby pełniące funkcję dyrektorów...mmapunch.pl
Niech wystąpi we frikach to zarobi na TFL haha@zielony666 TFL bliski upadku, bo Jacek nie jest pozerem i nie będzie dokładał.
![]()
"Nie jestem jak ci pozerzy, którzy się lansują na dyrektorów sportowych" - Wojsław Rysiewski ponownie na celowniku Jacka Sarny? - MMAPUNCH.PL
Jacek Sarna, właściciel organizacji TFL, w ostatnich wywiadach nie szczędził ostrych słów pod adresem polskiego środowiska MMA. Promotor ujawnił, że ostatnia gala przyniosła finansową stratę, co może zagrozić przyszłości organizacji. Przy okazji skrytykował osoby pełniące funkcję dyrektorów...mmapunch.pl