Newsy MMA Userów

Nie przesadzaj, Morono vs Leal też dobra walka się szykuje, jak Alex nie da się ujebac w pierwszej rundzie.

Ozzy i ten drugi to tak o dodałem, nie jako super zestawienie ;).

A co do Vana, to warunki ma podobne jak reszta czołówki, może po prostu mniej zbija.

A Fen sugeruje galę w Częstochowie co podaje dalej Wawrzyniec Bartnik.

Nie miałem na myśli, że niepotrzebnie wrzucasz, tylko że taki teraz poziom w UFC, że połowa to się tam przypadkowo przez Contendera znalazł, byleby karty zapełnić gośćmi 10+10. Morono już niestety po drugiej stronie rzeki, po pierwszej rundzie walczy o tlen, a ciosu nigdy mocnego nie miał, więc te walki z innymi dziadkami to jego max teraz, ale w porównaniu z tą drugą to i tak sztos walka :D Van niby ma podane 165 cm, ale na moje to on jest jeszcze niższy, bo we wszystkich walkach odstaje warunkami. Swoją drogą dobry matchmaking, że Johnson, który Vana ubił dostaje jakiegoś ruskiego dzika bez rankingu, a Van Bruno Silvę, który jest wyżej od niego :beczka:

To dla @centuss wrzucam. :lesnarhappy:

A to dla reszty :wink:

nie dziękuję :P

co do drugiej walki to w innym temacie pisałem, że mogliby zlikwidować półciężką i wszystkie wielkie chłopiska do jednej wagi dać wymieniając Petrino jako jednego z tych, który powinien od kopa iść do ciężkiej, widać, że Danka Cohones śledzi :frankapprove:
Głupio w chuj.
Nie no jak, w półciężkiej nic nie zwojuje, sporo tam ścinał, a w ciężkiej za lepszy hajs poobija sobie grubych średnich i mu jakieś pasmo przegranych nie grozi, więc będzie odcinał kupony, bo na więcej i tak potencjału nie miał

Musaev o walce z Pietrzakiem. Nie wiem czy można wrzucać linki od konkurencji, więc tak z przyczajki bez nagłówków. Niech ktoś jeszcze powie, że Polacy mają słabe suplementy jak nawet Dagestańskie dziki czują respekt:beczka:
1000004697.jpg

To tylko czekać na ofiszjal stejtment.

Artur w strachu, Kuba 2 procentów oddawać nie będzie, Joanna RACZEJ, PODKREŚLAM RACZEJ, procentu od gościa który pomógł jej wejść na szczyt brać nie będzie, chyba że symboliczny i raczej nie na samym początku.

Jak Kuba pójdzie za wielką wodę to Artur nie ma już nic do zaoferowania dla Wikłacza, zobaczymy jak to się dalej potoczy,
Jednak matematyka w tym przypadku jest bezlitosna.

Aśka początki swojej menadżerki, położy swoją reputację i nazwisko na stole, włoży mnóstwo pracy i zapewnień, weźmie kredyt zaufania od Danki... a tu będzie 0-3 i do domu :usunto:

W postaci Gamera ma już poduszkę w razie co, bo to chyba ona na początku pomagała w kwestii menedżerskiej Mateuszowi.
Więc w najgorszym wypadku wyjdzie na zero, jednak myślę że Kuba tam coś powojuje 0-3 to bardzo pesymistyczny scenariusz.

@zielony666 TFL bliski upadku, bo Jacek nie jest pozerem i nie będzie dokładał.

Jacek Sarna to absolutny top.

Wszytko to wina ceny kokainy, gdyby była tańsza to wszystko by się spięło.

A TFL to jedyna prawdziwa organizacja MMA w Polsce.

Najlepszy meczmejker w Polsce, który stworzył i wypromował Chicę Toro a ta uciekła do KSW.

Niech wystąpi we frikach to zarobi na TFL haha

Back