Newsy MMA Userów

Jest kolejny Polak w turnieju.

ale zabijaka, gdyby nie okazałe anteny-kalafiory to taki typowy seba spod żabki

Surdu vs Jotko i Wawrzyniak vs. Mazúch.

gdy wydawało się, że już głupiej wydawać kasy niż PFL się nie da wchodzi Oktagon z turniejem za bańkę obsadzonym przez JoTKO i Michalidesa bez Turka i Kincla :DC:

Surdu niby groźny, ale (sam nie wierzę w to co powiem) Krzychu robi go przed czasem, znokautować Surdu nie znokautuje, a po pierwszej rundzie będzie LPC i po zawodach

ciekawe jak sobie ten Mark Hulme od Dricusa z gymu, który był w tufie poradzi, od razu w pierwszej rundzie test Michalidesa, od razu zobaczymy czy ma jakikolwiek potencjał czy tylko Dricus potrafi w styl pijanego mistrza
@zielony666 ma takie info, jak ja odnośnie planów transferowych Chelsea ;)

Z tego co pamiętam to jeszcze się zakładał o tego Roberto, że będzie w turnieju :juanlaugh:

może ta niespodzianka to Roberto, a nie któryś Rajewski na roztrenowaniu xD

Rustam to jego oryginalne imię. Abdul-Hakim to przyjęte imię "wojownicze". Skomplikowany temat, a sam wymieniony jest postacią bardzo ciekawą. Myślę, że to jest typ człowieka, który do końca życia będzie na wojnie.
Też tak myślę, że go prędzej czy później zajebią. Nie znałem tego pseudonimu. Ciekawą postacią jest zdecydowanie bardziej niż 99% Polskiej sceny MMA.
Tego to szanuje, kozak, kmwtw.

W poniższym linku jest wywiad z nim z zeszłego roku. Postać niejednoznaczna, warto o nim trochę poczytać, zanim się go osądzi. Polecam serdecznie ten tekst.
https://plus.dziennikpolski24.pl/ab...o-nas-ze-jestesmy-terrorystami/ar/c1-17197663
Ja go osądzam jako faceta z jajami których w tym czasie brakuje. No mówię, na moje oko jest kozakiem, w sprzyjających okolicznościach mógłbym go nazwać autorytetem, ponad połowa życia na wojnie, i całe życie wojuje z ruskami.. tak jak wspomniałeś, temat rzeka a każdy może mieć swoje prywatne odczucia co do jego osoby.

Ja go osądzam jako faceta z jajami których w tym czasie brakuje. No mówię, na moje oko jest kozakiem, w sprzyjających okolicznościach mógłbym go nazwać autorytetem, ponad połowa życia na wojnie, i całe życie wojuje z ruskami.. tak jak wspomniałeś, temat rzeka a każdy może mieć swoje prywatne odczucia co do jego osoby.
I tym konkretnym akcentem możemy zakończyć ten wartościowy offtop w newsach. Udanej reszty weekendu mordo! :conorsalute:

IMG_1721.png

Oho, zaczyna się zapychanie Londynu jakimś gównem typu Bannon, Mccann, Kavanagh...

Obawiam się że wszystko co najlepsze, prócz walki wieczoru, już na tej karcie poznaliśmy..

Oho, zaczyna się zapychanie Londynu jakimś gównem typu Bannon, Mccann, Kavanagh...

Obawiam się że wszystko co najlepsze, prócz walki wieczoru, już na tej karcie poznaliśmy..

Co Ty gadasz, Kavanagh Dos Santos poza tym, że waga lekko półśmieszna to akurat zajebista walka na prelimsy, a dopóki Dana nie pójdzie po rozum do głowy i pogoni bumice do Invicty to z babami na kartach nic nie zrobimy. Imo poza walką wieczoru jeszcze będzie jakieś topowe zestawienie, a że przy okazji na prelimsach będzie masa brytyjskich gamoni to taka już specyfika lokalnych gal i nic na to nie poradzimy jak chcemy mieć fight nighty poza Apex

Co Ty gadasz, Kavanagh Dos Santos poza tym, że waga lekko półśmieszna to akurat zajebista walka na prelimsy, a dopóki Dana nie pójdzie po rozum do głowy i pogoni bumice do Invicty to z babami na kartach nic nie zrobimy. Imo poza walką wieczoru jeszcze będzie jakieś topowe zestawienie, a że przy okazji na prelimsach będzie masa brytyjskich gamoni to taka już specyfika lokalnych gal i nic na to nie poradzimy jak chcemy mieć fight nighty poza Apex

Co byłoby dla ciebie topowym zestawieniem jeszcze jednym? Z lokalnych zawodników i okolicznych nie ma z kim złożyć topowego zestawienia, chyba nie masz na myśli kogoś pokroju Paula Craiga?
Topowe zestawienie z lokalnym to mogliby z Mokaevem jedynie zrobić jeśli by go chcieli spowrotem, tak to nikt się nie nadaje.

Co byłoby dla ciebie topowym zestawieniem jeszcze jednym? Z lokalnych zawodników i okolicznych nie ma z kim złożyć topowego zestawienia, chyba nie masz na myśli kogoś pokroju Paula Craiga?
Topowe zestawienie z lokalnym to mogliby z Mokaevem jedynie zrobić jeśli by go chcieli spowrotem, tak to nikt się nie nadaje.
Lokalny będzie w ME, a widzę jeszcze jakieś jedno topowe poza tym na karcie, gdzie przez topowe mam na myśli, że pojawi się jakieś nazwisko ~top5, a o lokalnych mi chodziło, że wypełnią prelimsy, ale na to się już nic nie poradzi. Jak poza ME nie będzie jeszcze jakiejś porządnej walki rankingowej to poza Polakami na karcie zgadzam się, że dupy ta rozpiska wtedy urywać nie będzie

DJ - deklasacja.
Cruz - deklasacja.
Volkanovski - po równej walce w 1-2 rundach i przejęcie sterów pojedynku w mistrzowskich starciach.
Khabib - rozbicie/dominacja mimo tego, że na papierze Islam powinien to wygrać wszechstronnością.
GSP - dominacja.
Chimaev - sprowadzenie, rozbicie, poddanie, dowolnie. Walka do pierwszego zwarcia, klinczu i obalenia.
DC - dominacja. Poddanie bądź rozbicie przez brudny boks. Możliwe również trafienie bezpośrednio Poatana w stójce na środku oktagonu. Styl robi walkę.
Jones - obalenie, ciężki gnp lub poddanie.

Wasze typy?

DJ - deklasacja.
Cruz - deklasacja.
Volkanovski - po równej walce w 1-2 rundach i przejęcie sterów pojedynku w mistrzowskich starciach.
Khabib - rozbicie/dominacja mimo tego, że na papierze Islam powinien to wygrać wszechstronnością.
GSP - dominacja.
Chimaev - sprowadzenie, rozbicie, poddanie, dowolnie. Walka do pierwszego zwarcia, klinczu i obalenia.
DC - dominacja. Poddanie bądź rozbicie przez brudny boks. Możliwe również trafienie bezpośrednio Poatana w stójce na środku oktagonu. Styl robi walkę.
Jones - obalenie, ciężki gnp lub poddanie.

Wasze typy?

Mysza - Poddanie
Cruz - tko
Aldo -KO
Islam- Decyzja ( zapasy się neutralizują, stójka lepsza)
Gsp- decyzja
Anderson Silva - by cokolwiek. Jaki Adesanya, jaki czimajew...
Dc- kończy go przed czasem prawdopodobnie przez tko.
Jones - ośmiesza niganu tak jak Gane.

Mysza - Poddanie
Cruz - tko
Aldo -KO
Islam- Decyzja ( zapasy się neutralizują, stójka lepsza)
Gsp- decyzja
Anderson Silva - by cokolwiek. Jaki Adesanya, jaki czimajew...
Dc- kończy go przed czasem prawdopodobnie przez tko.
Jones - ośmiesza niganu tak jak Gane.
Spider jasna sprawa. Gdyby jednak nie trafił czymś szybkim z jego matrixowego repertuaru, to wyczuwam ciężary. Także zastanawiam się czemu pojawił się tam Adesanya. Przy Spiderze Izzy, to lumpeks o nazwie Tani Armani.

Izzy jest zajebistym fighterem. Są jednak poziomy w tej grze.

Aldo wytrzelałby się jak z Hollowayem. Volk schodziłby z lini ciosu i nie pozwoliłby się trafić czymś mocnym. Kwikami przeciaciążyłby procesor w głowie Aldo i rozpracowałby go w maksymalnie 10 minut. Przygotowaniem fizycznym zajechałby zmęczonego i zwalniającego zawsze po 3 rundzie Jose.

Last edited:
Back