Newsy MMA Userów

IMG_5223.png

Piotr Kacprzak uzupełnia galę w Radomiu. Lokalny zawodnik dostaje trzecią szansę od kelnerów.

Last edited:
I to jest szacunek dla mistrza? Postawmy sprawę jasno. Nie zależało im na żadnym spokoju i bezpieczeństwu. Dana ma dolary zamiast źrenic gdy widzi bad blood.

Mistrz nie może wejść do ośrodka treningowego, bo trenuje tam pretendent o nazwisku Numrmagomedov… słaby ruch ze strony UFC.

I to jest szacunek dla mistrza? Postawmy sprawę jasno. Nie zależało im na żadnym spokoju i bezpieczeństwu. Dana ma dolary zamiast źrenic gdy widzi bad blood.

Mistrz nie może wejść do ośrodka treningowego, bo trenuje tam pretendent o nazwisku Numrmagomedov… słaby ruch ze strony UFC.

Ale nie został wpuszczony jednorazowo, by nie dzielili maty czy ma zakaz wstępu do czasu walki?

Jeśli druga opcja, to faktycznie brak szacunku dla mistrza, jeśli zaś pierwsza, to według mnie powinno być tak zawsze, aby nie było pierdolenia, że jeden poznał gameplan drugiego.
Poza tym Merab to konkretny prowokator i już mu się zdarzyło szukać „bliskości”.

Większym skandalem by było, gdyby któryś doznał urazu/rozcięcia w ośrodku ufc, podczas awantury przed walką.

I nie kibicuje ani jednemu, ani drugiemu.
Jestem #teamDobraWalka

Ale nie został wpuszczony jednorazowo, by nie dzielili maty czy ma zakaz wstępu do czasu walki?

Jeśli druga opcja, to faktycznie brak szacunku dla mistrza, jeśli zaś pierwsza, to według mnie powinno być tak zawsze, aby nie było pierdolenia, że jeden poznał gameplan drugiego.
Poza tym Merab to konkretny prowokator i już mu się zdarzyło szukać „bliskości”.

Większym skandalem by było, gdyby któryś doznał urazu/rozcięcia w ośrodku ufc, podczas awantury przed walką.

I nie kibicuje ani jednemu, ani drugiemu.
Jestem #teamDobraWalka
Tego dokładnie nie wiadomo. Nie sądzę jednak, że jeden trening zmieniłby coś w kwestii podglądania Umara i przeglądu jego strategii na walkę.

Wyobraźmy sobie teraz Conora, O’Malleya lub innego ulubieńca UFC którego nie wpuszczają na trening w ośrodku z powodu tego, że jest tam Merab. Nie wydarzyłoby się to.

Ja także jestem team dobra walka. Takie zagrania jednak sprawiają, że chciałbym aby Merab utarł nosa tej machinie i marketingowemu faworyzowaniu jednego z nich.

Mistrz to mistrz. Takimi zagraniami UFC plami ten tytuł a to największy prestiż i przywilej jaki można sportowo wypracować w organizacji. Nie jestem fanem stylu Gruzina, ale wypracował sobie sukces i tytuł. Trzeba mu to oddać. Jest aktualnie numerem jeden.

Wiem że to nieodpowiedni dział ale...

Legia, Legia Warszawa Legia Legia Warszawa

Haha, teraz tylko czekać aż któryś się rozjebie na bardziej "sławnych" kolegów by ratować w jakimś stopniu swoją dupę i KSW będzie słać pdw :awesome:

Wiem że to nieodpowiedni dział ale...

Legia, Legia Warszawa Legia Legia Warszawa

Haha, teraz tylko czekać aż któryś się rozjebie na bardziej "sławnych" kolegów by ratować w jakimś stopniu swoją dupę i KSW będzie słać pdw :awesome:
Siexa raz się wywinął już..

Siexa raz się wywinął już..
Jest jeden taki Kacper K z Wrocławia w KSW, ale to chyba niemożliwe, żeby w KSW był zawodnik z powiązaniami kibicowskimi i przestępczymi :fjedzia:

Back