Newsy MMA Userów

Niepokonany zawodnik Ankosu i Babilonu zbiera na operację bioder.
Mam to samo, strasznie wkurwiająca sprawa, przywodziciela nadrywałem przez to chyba ze 100 razy i jak bardzo nie byłem rozciągnięty to płynne kopnięcie high kicka graniczyło z cudem, więc chłopakowi współczuję, ale jak można trenować tak kontuzjogenny sport jak MMA i nie mieć prywatnego ubezpieczenia z pokryciem kosztów leczenia, tym bardziej jak nie ma oszczędności na ewentualne leczenie, trochę lekkomyślne z jego strony. Wiadomo, że z 200 zł ekstra miesięcznie trzeba dołożyć, ale wystarczy jedna kontuzja i się to zwraca, dziwne, że w klubach nie oferują zbiorowych ubezpieczeń tego typu. Ogólnie z tego co mi lekarze mówili to po takiej operacji jest spora szansa, że będzie gorzej niż było, a rehabilitacja jest długa, więc tym bardziej życzę jak najlepiej, zdrowia :conorsalute:

KSW 101 – wyniki ważenia​

Karta główna:

• Salahdine Parnasse 70.1 kg/155 lb vs Wilson Varela 70 kg/154 lb
  • Marcin Held 70.7 kg/156 lb vs Davy Gallon 70.2 kg/155 lb
  • Laid Zerhouni 84.4 kg/186 lb vs Alain Van De Merckt 84 kg/185 lb
  • Romain Debienne 77.6 kg/171 lb vs Mickael Lebout 77.2 kg/170 lb
  • Artur Szczepaniak 78.6 kg/173 lb vs Alex Lohore 78.8 kg/174 lb
  • Ramzan Jembiev 70.7 kg/156 lb vs El Hadji Ndiaye 70.3 kg/155 lb
Karta wstępna:

• Alioune Nahaye 66.3 kg/146 lb vs Eduard Kexel 66.3 kg/146 lb
  • Damien Peltier 68.9 kg/152 lb vs Nacim Belhouachi 68.7 kg/151 lb
  • Amaury Wako-Zabo 73 kg/161 lb vs Maciej Rębacz 73 kg/161 lb
  • Zakaria Hamou 63.1 kg/139 lb vs Andrzej Karkula 63.2 kg/139 lb

KSW 101 – wyniki ważenia​

Karta główna:

• Salahdine Parnasse 70.1 kg/155 lb vs Wilson Varela 70 kg/154 lb
  • Marcin Held 70.7 kg/156 lb vs Davy Gallon 70.2 kg/155 lb
  • Laid Zerhouni 84.4 kg/186 lb vs Alain Van De Merckt 84 kg/185 lb
  • Romain Debienne 77.6 kg/171 lb vs Mickael Lebout 77.2 kg/170 lb
  • Artur Szczepaniak 78.6 kg/173 lb vs Alex Lohore 78.8 kg/174 lb
  • Ramzan Jembiev 70.7 kg/156 lb vs El Hadji Ndiaye 70.3 kg/155 lb
Karta wstępna:

• Alioune Nahaye 66.3 kg/146 lb vs Eduard Kexel 66.3 kg/146 lb
  • Damien Peltier 68.9 kg/152 lb vs Nacim Belhouachi 68.7 kg/151 lb
  • Amaury Wako-Zabo 73 kg/161 lb vs Maciej Rębacz 73 kg/161 lb
  • Zakaria Hamou 63.1 kg/139 lb vs Andrzej Karkula 63.2 kg/139 lb
Same małe chłopiska...

Jeśli to dojdzie do skutku to będzie fookin joke...
20241220_000657.jpg

Popierdoliło kogoś do reszty w tym UFC. View attachment 116863
Szansa na to, że po pierwszym obaleniu Chimaev podda Pereirę jest duża. Mimo przepaści w stójce na korzyść Poatana, Czeczen może zrobić swoją firmową akcję i zostać mistrzem. Oni to wiedzą. Poświęcą Pereirę na korzyść kolejnego islamskiego mistrza. Smutne ale prawdziwe.

Liczę, że to plotki.

Szansa na to, że po pierwszym obaleniu Chimaev podda Pereirę jest duża. Mimo przepaści w stójce na korzyść Poatana, Czeczen może zrobić swoją firmową akcję i zostać mistrzem. Oni to wiedzą. Poświęcą Pereirę na korzyść kolejnego islamskiego mistrza. Smutne ale prawdziwe.

Liczę, że to plotki.
Dobrze że Janek nie musi czeczena przywitać w HW bo to w końcu przyjaciele z jednej maty ::clintdis::

Gwiazdą już jest, ale kuuurde no już mogli mu rzucić tego Dricusa. Chyba, że rzeczywiście Kamzat nie jest w stanie zrobić wagi poza Półwyspem Arabskim. :eddieconspiracy:
Prawda jest taka że Dricus dobrze czuje się w parterze, jest silny i potrafi złapać w świetne poddanie.
Poatan w parterze jest planktonem niestety.
Boją się rzucić Cipajewa Dricusowi bo szanse że się poslizgnie są ogromne.

Prawda jest taka że Dricus dobrze czuje się w parterze, jest silny i potrafi złapać w świetne poddanie.
Poatan w parterze jest planktonem niestety.
Boją się rzucić Cipajewa Dricusowi bo szanse że się poslizgnie są ogromne.

dostał nagrodę za poddanie roku

"Jeżeli po stronie Bartosińskiego pojawi się kolejna niepotrzebna aktywność medialna, to wyciągniemy wobec niego poważne konsekwencje. Moje wypowiedzi o nim sprowadzają się do kontrreakcji na jego niewłaściwe zachowania".​

Mam to samo, strasznie wkurwiająca sprawa, przywodziciela nadrywałem przez to chyba ze 100 razy i jak bardzo nie byłem rozciągnięty to płynne kopnięcie high kicka graniczyło z cudem, więc chłopakowi współczuję, ale jak można trenować tak kontuzjogenny sport jak MMA i nie mieć prywatnego ubezpieczenia z pokryciem kosztów leczenia, tym bardziej jak nie ma oszczędności na ewentualne leczenie, trochę lekkomyślne z jego strony. Wiadomo, że z 200 zł ekstra miesięcznie trzeba dołożyć, ale wystarczy jedna kontuzja i się to zwraca, dziwne, że w klubach nie oferują zbiorowych ubezpieczeń tego typu. Ogólnie z tego co mi lekarze mówili to po takiej operacji jest spora szansa, że będzie gorzej niż było, a rehabilitacja jest długa, więc tym bardziej życzę jak najlepiej, zdrowia :conorsalute:
Ja miałem artroskopie biodra w maju tego roku na szczęście bez uszkodzonych obrąbków stawowych (tylko usuniecie konfliktu) i wróciłem do sportu. Jak Ciebie czy tego gościa na zbiórce to interesuje XD to lek Maciej Kamiński ze sport reh Leszno robi jako nieliczny w Polsce tą operacje na NFZ i robi to dobrze (tylko termin około 1.5 roku)

Back