Newsy MMA Userów

Jeżeli by to dograli to kozak zestawienie.
Przy obecnej aferze z freakami nikomu nie wyszłoby to na dobre. Zaraz dziennikarze powiązani z FAME zauważyli, by pewnego rodzaju hipokryzję. Z jeden strony chcą zwalczać patusów, a z drugiej do sportowej walki zatrudniają ćpuna i gościa nie do końca zrównoważonego psychicznie.

Przy obecnej aferze z freakami nikomu nie wyszłoby to na dobre. Zaraz dziennikarze powiązani z FAME zauważyli, by pewnego rodzaju hipokryzję. Z jeden strony chcą zwalczać patusów, a z drugiej do sportowej walki zatrudniają ćpuna i gościa nie do końca zrównoważonego psychicznie.
Nie zauważyłem, żeby Babilon był jakoś zamieszany w tą szopkę z freakami więc nikt się ich o nic nie będzie czepiał.

Zobacz na plakat, to sponsor płaci kancelaria. Tak samo, jak dawniej walczył u Babilona to jakiś makaron był głównym płatnikiem.
Ja obstawiam, że Breese sobie w ten sposób próbuje walkę wyżebrać/podbić zainteresowanie, a skończy się na jakimś Kowalskim/Zielińskim (nigdy ich nie mogę rozróżnić) choć gdybym się mylił to byłoby sztos zestawienie i Babilon chyba rzeczywiście wskoczyłby na drugie miejsce wśród naszych rodzimych organizacji MMA. Też trochę wątpię, że Szymon wyszedłby do takiego rywala od razu na pierwszą walkę po tylu kontuzjach

20241113_152623.jpg

Miklasz, Pietraszek wyżej na karcie niż Sowiński :o o:

BFN 3 karta walk​

• Boks małe rękawice - Artur Głażewski- Kamil Kaliszuk ( waga ciężka)
  • Boks - Olaf - Oskar Deluga (93kg)
  • MMA semi pro - Dominik Tomporowski- Piotr Sierant (61kg)
  • Boks - Maciej Malczewski- Mateusz Niewiadomski (85kg)
  • K1- Cezary Piwowarek- Łukasz Kusiński (93kg)
  • MMA semi pro- Maciej Serbintowicz- Igor Sieniawski (73kg)
  • MMA semi pro- Martyna Caruk- Klara Piętak (66kg)
  • MMA pro- Kacper Miklasz- Igor Krukowski (ciężka)
  • K1- Sebastian Biłbak- Kamil Paszkowski (81,5 kg)
  • MMA semi pro- Grzegorz Kowalski- Kamil Lemke (70kg)
  • MMA- Marek Bujło- Tomasz Kolcun (105kg)
  • K1 gołe pięści - Paweł Gołębiewski- Krzysztof Pietraszek( Doberman) ( open)
  • Boks - Artur Sowiński- Amir Arsamikov (79kg)
  • Boks - Michał Kuźniak- Elmin Zivcic (100kg)

Nie wiem czy było. Jak tak to ban.

Coco Jon wyznał iż nie zawalczy z Tomaszem Aspinalskim ponieważ ten jest wobec niego dupkiem, dlatego że...
ma 30 lat i jest z "influencerskiej generacji " oraz nie oddał mu należytego szacunku więc nie ma nawet ochoty dawać Tomowi walki która może odmienić jego życie.
Tyle razy chłop sobie przejebał swój szacunek i zaufanie na własne zyczenie a i tak dostał od ludzi potem dostał masę szans. Wycierał sobie gębę wiarą w Boga będąc nagrzany koksem a teraz obsrany przed zawodnikiem topowej klasy wymyśla jakieś dyrdymały bo wie że dostałby w pizdę ale jego ego nie pozwala mu tego powiedzieć głośno.

Wielki mistrz i zawodnik z niego był, lecz niestety człowiekiem dalej pozostał małym.

Swoją drogą, nie wiem jakim cudem człowiek taki jak Jones ma prawo mówić że to właśnie sympatyczny Aspinall jest dupkiem.
Przecież to tak jakby seryjny morderca nazywał gościa który zabił muchę kapciem bestią.

Kurwa Coco, odłóż mąkę serio.

Swoją drogą, nie wiem jakim cudem człowiek taki jak Jones ma prawo mówić że to właśnie sympatyczny Aspinall jest dupkiem.
Przecież to tak jakby seryjny morderca nazywał gościa który zabił muchę kapciem bestią.

Kurwa Coco, odłóż mąkę serio.
Jeszcze tym jego sztucznym, świętoszkowatym głosem, nie da się tego słuchać :facepalm:

Była chyba nawet historia w USA w której jakiś dzieciak miał udar mózgu, zawał serca po czym umierał na raka wątroby i po latach cudem zwyciężył. Prasa mówiła na każdym kanale o tym cudzie i wielkim wojowniku jakim był ten chłopiec, do momentu w którym Łysy wąż wpadł na salę szpitalną i zaczął szamotać się z ochroną robiąc awanturę i krzycząc że to kłamstwo bo to właśnie Jones jest największym wojownikiem świata.

Back