respect
UFC Heavyweight
Jeżeli by to dograli to kozak zestawienie.Kolecki - Breese? Coś nie chce mi się wierzyć, przecież koszty tej walki pewnie przekraczają cały budżet z 5 gal Babilonu .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jeżeli by to dograli to kozak zestawienie.Kolecki - Breese? Coś nie chce mi się wierzyć, przecież koszty tej walki pewnie przekraczają cały budżet z 5 gal Babilonu .
Przy obecnej aferze z freakami nikomu nie wyszłoby to na dobre. Zaraz dziennikarze powiązani z FAME zauważyli, by pewnego rodzaju hipokryzję. Z jeden strony chcą zwalczać patusów, a z drugiej do sportowej walki zatrudniają ćpuna i gościa nie do końca zrównoważonego psychicznie.Jeżeli by to dograli to kozak zestawienie.
Nie zauważyłem, żeby Babilon był jakoś zamieszany w tą szopkę z freakami więc nikt się ich o nic nie będzie czepiał.Przy obecnej aferze z freakami nikomu nie wyszłoby to na dobre. Zaraz dziennikarze powiązani z FAME zauważyli, by pewnego rodzaju hipokryzję. Z jeden strony chcą zwalczać patusów, a z drugiej do sportowej walki zatrudniają ćpuna i gościa nie do końca zrównoważonego psychicznie.
Ja obstawiam, że Breese sobie w ten sposób próbuje walkę wyżebrać/podbić zainteresowanie, a skończy się na jakimś Kowalskim/Zielińskim (nigdy ich nie mogę rozróżnić) choć gdybym się mylił to byłoby sztos zestawienie i Babilon chyba rzeczywiście wskoczyłby na drugie miejsce wśród naszych rodzimych organizacji MMA. Też trochę wątpię, że Szymon wyszedłby do takiego rywala od razu na pierwszą walkę po tylu kontuzjachZobacz na plakat, to sponsor płaci kancelaria. Tak samo, jak dawniej walczył u Babilona to jakiś makaron był głównym płatnikiem.
Martin liczy na 400 koła PPV.

Martin liczy na 400 koła PPV.
Rekordowe gówno!Kurwa Chłopie będzie REKORD!
![]()
To już Hiena nie śmierdzi?

Chłop zaraz będzie unikał wszystkich z brytyjskim paszportem.

Ktoś z ksw mówił w wywiadzie że walczy w zemście brata czyli wychodzi Stachura (2-0-1)Pięknie, byle rywalem nie był jakiś boom.
Jeszcze tym jego sztucznym, świętoszkowatym głosem, nie da się tego słuchaćSwoją drogą, nie wiem jakim cudem człowiek taki jak Jones ma prawo mówić że to właśnie sympatyczny Aspinall jest dupkiem.
Przecież to tak jakby seryjny morderca nazywał gościa który zabił muchę kapciem bestią.
Kurwa Coco, odłóż mąkę serio.

Chłop zaraz będzie unikał wszystkich z brytyjskim paszportem.