Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Co gada łysy wonsz?łysy jak sie jebany zagotowal na konfie o Cocobonsie...hipokryta jebany.
Co gada łysy wonsz?
a po walce z Reyesem mowil ze przejebal.. po walce Nigaczu-Gane ze Bones powinien pomyslec o zejsciu do 84 a nie o ciezkiejKlasycznie

ten jak wypelzl z czelusci.. to wyjdz rozowy cycu do Poatana w 93...

Ale to kurwa słabo wygląda.
dodatkowo jeszcze z ME babskim...
U Kabibiego pewnie cały majątek na matule i to w zagranicznych bankach więc raczej nieCzyli wróci się bić bo pieniążków braknie?

Spokojnie 297 mln rubli to mniej wiecej równowartość paczki fajekCzyli wróci się bić bo pieniążków braknie?
297 mln rubelków to $3,4 mln czyli jedna duża waleczka...Spokojnie 297 mln rubli to mniej wiecej równowartość paczki fajek

297 mln rubelków to $3,4 mln czyli jedna duża waleczka...
A na warunki dagestańskie to jednak kupa kasy...
Wygląda mi to na jakąś grubszą nagonkę sterowaną przez służby, ciekawe czym i komu zawinił, ciekawe też kiedy zaginie w niewyjaśnionych okolicznościach...
Nie wiem i nie będę zgadywał. Nie znam tych powiązań, a on jednak nie odpowiada za to co ktoś kto 3 razy sztangę podniósł na jego siłowni robi w życiu prywatnym, wydaje mi się to czymś konkretniejszym, tak jakby chcieli tego Khabiba dojechać, tylko właśnie ciekawe za co. Możliwe że komuś czegoś odmówił i maszyna ruszyła.Może chodzić o te powiązania islamskich terrorystów z jego klubem.
Uno Mas - One More - Jeszcze jednaKudemą? Coś o Masvidalu?![]()