Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ewolucja
a moze gubi zeby byc szybki i polegac na sile swojego udrzenia cos jak WilderNie sądziłem że Franio należy do tej grupy co musi wpierdalać żeby robić ciężką (jak Usyk)
Chociaż chuj wi, podobno niedawno chodził 290 funtów
a moze gubi zeby byc szybki i polegac na sile swojego udrzenia cos jak Wilder
Zmniejszył dawki.a moze gubi zeby byc szybki i polegac na sile swojego udrzenia cos jak Wilder
Nie wydaję mi się że zrobią taką walke, ale kto wie....
Page za wpierdol ma 200, gdyby wygrał miałby drugie.
Nie udało mi się znaleźć kontraktu MVP.Page za wpierdol ma 200, gdyby wygrał miałby drugie.
A nowy McGregor ma 43 za walkę i drugie tyle za zwycięstwo![]()
![]()
![]()
Wątpię że konkretny zapaśnik zrobi Garry'ego, on ma bardzo dobry ground game. Dla Machado najtrudniejszym stylistycznie zestawieniem byłby porządny stójkowicz z dobrym zasięgiem i dobrym TDD. Page wygrywał z nim w stójce wyraźnie.Nie udało mi się znaleźć kontraktu MVP.
Nie sądzę, że dostawałby 200k + 200k. UFC się to nie opłaca a 400k to już świetna wypłata.
Garry raczej nie zbliży się do wysokich zarobków. Konkretny zapaśnik i temat zakończony.
Poatan wygrał życie dealem z UFC. Tam jeszcze nie ma wpływów z PPV. Pereira zarobił to na co czeka Chandler, nie tracąc szacunku a go zyskując.
Moim zdaniem jego gra parterowa nie jest blisko elity. Page nie jest wirtuozem parteru a Garry nie potrafił go skończyć. Poza trójkątem nogami na korpus i próbą duszenia, nic z tego nie wynikło.Wątpię że konkretny zapaśnik zrobi Garry'ego, on ma bardzo dobry ground game. Dla Machado najtrudniejszym stylistycznie zestawieniem byłby porządny stójkowicz z dobrym zasięgiem i dobrym TDD. Page wygrywał z nim w stójce wyraźnie.
Page wirtuozem parterowym może i nie jest ale defensywę na ziemi ma solidną o czym m. in. świadczy 0 przegranych przez poddanie w rekordzie. Próba duszenia Garrego w walce z Brytyjczykiem była bardzo bliska finalizacji czym pokazał że jego BJJ jest groźne i trzeba się z tym liczyć (dzięki temu elementowi wygrał walkę z Venomem).Moim zdaniem jego gra parterowa nie jest blisko elity. Page nie jest wirtuozem parteru a Garry nie potrafił go skończyć. Poza trójkątem nogami na korpus i próbą duszenia, nic z tego nie wynikło.
Dobry zapaśnik go skontroluje lub rozbije. Spojrzałem jednak na obecny ranking i najlepsi zapaśnicy są już past prime - Usman, Colby.
Jest jednak Shavkat. I tutaj stawia się go jako czarnego konia dywizji.
Co do strikerów to mistrz Edwards z nim wygrywa. Nie widzę Garry’ego jako kogoś kto namiesza. Ma jednak dopiero 26 lat. Może jeszcze ewoluować. Nigdy dotąd mnie jednak nie porwał swoim stylem.