Newsy MMA Userów

Kurwa miałem to samo wrzucać, ewolucja... gołymi rękami, opuszczonymi prawie do bioder napierdalać w dechę... poważnie szkoda mi typa bo tam ewidetnie pod czacha bałagan, świat się jara pierdoleniem o samurajach a ja tu gołym okiem widzę objawy schizofreni... psycholog sportowy i trener od defensywy boksu, w innym przypadku zjazd do bazy murowany.

:redford:
IMG_8733.jpeg

Page za wpierdol ma 200, gdyby wygrał miałby drugie.

A nowy McGregor ma 43 za walkę i drugie tyle za zwycięstwo :juanlaugh: :juanlaugh: :juanlaugh:
Nie udało mi się znaleźć kontraktu MVP.
Nie sądzę, że dostawałby 200k + 200k. UFC się to nie opłaca a 400k to już świetna wypłata.

Garry raczej nie zbliży się do wysokich zarobków. Konkretny zapaśnik i temat zakończony.

Poatan wygrał życie dealem z UFC. Tam jeszcze nie ma wpływów z PPV. Pereira zarobił to na co czeka Chandler, nie tracąc szacunku a go zyskując.

Nie udało mi się znaleźć kontraktu MVP.
Nie sądzę, że dostawałby 200k + 200k. UFC się to nie opłaca a 400k to już świetna wypłata.

Garry raczej nie zbliży się do wysokich zarobków. Konkretny zapaśnik i temat zakończony.

Poatan wygrał życie dealem z UFC. Tam jeszcze nie ma wpływów z PPV. Pereira zarobił to na co czeka Chandler, nie tracąc szacunku a go zyskując.
Wątpię że konkretny zapaśnik zrobi Garry'ego, on ma bardzo dobry ground game. Dla Machado najtrudniejszym stylistycznie zestawieniem byłby porządny stójkowicz z dobrym zasięgiem i dobrym TDD. Page wygrywał z nim w stójce wyraźnie.

Wątpię że konkretny zapaśnik zrobi Garry'ego, on ma bardzo dobry ground game. Dla Machado najtrudniejszym stylistycznie zestawieniem byłby porządny stójkowicz z dobrym zasięgiem i dobrym TDD. Page wygrywał z nim w stójce wyraźnie.
Moim zdaniem jego gra parterowa nie jest blisko elity. Page nie jest wirtuozem parteru a Garry nie potrafił go skończyć. Poza trójkątem nogami na korpus i próbą duszenia, nic z tego nie wynikło.

Dobry zapaśnik go skontroluje lub rozbije. Spojrzałem jednak na obecny ranking i najlepsi zapaśnicy są już past prime - Usman, Colby.

Jest jednak Shavkat. I tutaj stawia się go jako czarnego konia dywizji.

Co do strikerów to mistrz Edwards z nim wygrywa. Nie widzę Garry’ego jako kogoś kto namiesza. Ma jednak dopiero 26 lat. Może jeszcze ewoluować. Nigdy dotąd mnie jednak nie porwał swoim stylem.

Moim zdaniem jego gra parterowa nie jest blisko elity. Page nie jest wirtuozem parteru a Garry nie potrafił go skończyć. Poza trójkątem nogami na korpus i próbą duszenia, nic z tego nie wynikło.

Dobry zapaśnik go skontroluje lub rozbije. Spojrzałem jednak na obecny ranking i najlepsi zapaśnicy są już past prime - Usman, Colby.

Jest jednak Shavkat. I tutaj stawia się go jako czarnego konia dywizji.

Co do strikerów to mistrz Edwards z nim wygrywa. Nie widzę Garry’ego jako kogoś kto namiesza. Ma jednak dopiero 26 lat. Może jeszcze ewoluować. Nigdy dotąd mnie jednak nie porwał swoim stylem.
Page wirtuozem parterowym może i nie jest ale defensywę na ziemi ma solidną o czym m. in. świadczy 0 przegranych przez poddanie w rekordzie. Próba duszenia Garrego w walce z Brytyjczykiem była bardzo bliska finalizacji czym pokazał że jego BJJ jest groźne i trzeba się z tym liczyć (dzięki temu elementowi wygrał walkę z Venomem).

Moim zdaniem jeśli dostanie dobrego zapaśnika to nawet gdy zostanie obalony to będzie w miarę szybko wstawał co nie odbije się znacząco na punktacji, jednak jako mistrza nie widzę go w najbliższej przyszłości. Myślę że Rakhmonov zrobiłby go w stójce a i może nawet taki Brady wyszedł by z ich walki zwycięsko.

Last edited:
Back