Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ten który przegra to starcieAle który do chuja ?
Każdy z nich ma dziarę z własnym numerem seryjnym (w razie zguby któregoś)Nie wiadomo.
Tylko matka ich rozróżnia.
![]()
Było, banPereira ma ambitne plany. Mówi że jeśli pokona Hilla chce bronić na 301 w Brazylii
To będzie tylko 21 dni przerwy
Wszyscy trzej zasługują na więcej respektu od fanów, bronili pasa często i beż żadnych wymówek, a do wyższych wag szli dopiero po wyczyszczeniu swoich dywizji.

To nie baka... Jak słoikami po sto gieta miesięcznie mi szło to takich dziur nie miałemJustin w chuj zioła pali though
Ten jaki rastaTo nie baka... Jak słoikami po sto gieta miesięcznie mi szło to takich dziur nie miałem

Ponad dekadę temuTen jaki rasta![]()

Wąs od czasu do czasu jest wskazany żeby głowę otworzyćPonad dekadę temu![]()

Ważne by znac umiar. Dlatego nie wyobrażam sobie palic wiecej niż 6 dni w tygodniuWąs od czasu do czasu jest wskazany żeby głowę otworzyć![]()

Przy takiej częstotliwości styki zaczynają się topićWażne by znac umiar. Dlatego nie wyobrażam sobie palic wiecej niż 6 dni w tygodniu![]()

Napisałem że nie więcej. W praktyce to zazwyczaj ze 3-4 lolki na tygodniuPrzy takiej częstotliwości styki zaczynają się topić![]()
To ja proponuję kurzyć weekend i to nie każdy żeby poczuć jak to sieka...Ważne by znac umiar. Dlatego nie wyobrażam sobie palic wiecej niż 6 dni w tygodniu![]()

W samo sedno. Gdy ganja jest nadużywana, traci ona swoją mistyczną moc.To ja proponuję kurzyć weekend i to nie każdy żeby poczuć jak to sieka...![]()
Jedyny uczciwy wynik to double KOŁeee super walka. Israela nie jest łatwo dociążyć no i 5 rund. Oby Izzi rozjechał pastucha