Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ten który przegra to starcieAle który do chuja ?
Każdy z nich ma dziarę z własnym numerem seryjnym (w razie zguby któregoś)Nie wiadomo.
Tylko matka ich rozróżnia.
Było, banPereira ma ambitne plany. Mówi że jeśli pokona Hilla chce bronić na 301 w Brazylii
To będzie tylko 21 dni przerwy
Wszyscy trzej zasługują na więcej respektu od fanów, bronili pasa często i beż żadnych wymówek, a do wyższych wag szli dopiero po wyczyszczeniu swoich dywizji.
To nie baka... Jak słoikami po sto gieta miesięcznie mi szło to takich dziur nie miałemJustin w chuj zioła pali though
Ten jaki rastaTo nie baka... Jak słoikami po sto gieta miesięcznie mi szło to takich dziur nie miałem
Ponad dekadę temuTen jaki rasta
Wąs od czasu do czasu jest wskazany żeby głowę otworzyćPonad dekadę temu
Ważne by znac umiar. Dlatego nie wyobrażam sobie palic wiecej niż 6 dni w tygodniuWąs od czasu do czasu jest wskazany żeby głowę otworzyć
Przy takiej częstotliwości styki zaczynają się topićWażne by znac umiar. Dlatego nie wyobrażam sobie palic wiecej niż 6 dni w tygodniu
Napisałem że nie więcej. W praktyce to zazwyczaj ze 3-4 lolki na tygodniuPrzy takiej częstotliwości styki zaczynają się topić
To ja proponuję kurzyć weekend i to nie każdy żeby poczuć jak to sieka...Ważne by znac umiar. Dlatego nie wyobrażam sobie palic wiecej niż 6 dni w tygodniu
W samo sedno. Gdy ganja jest nadużywana, traci ona swoją mistyczną moc.To ja proponuję kurzyć weekend i to nie każdy żeby poczuć jak to sieka...
Jedyny uczciwy wynik to double KOŁeee super walka. Israela nie jest łatwo dociążyć no i 5 rund. Oby Izzi rozjechał pastucha