Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie do mnie pytanie, do ulizanego pizdusia od frikowpolsat sport za darmo?![]()

madka pewnie ma wykupione i synek ma za darmoNie do mnie pytanie, do ulizanego pizdusia od frikow![]()

Coś się szykuje, bo z fortuny zniknęła walka Omielanczuka z Pesta.
No i jest. Walka dwóch Szokerow.Myślę, że zawalczy z Kitą, bo pewnie Pesta musiał wycofać się ze starcia z powodów zdrowotnych...
Kiedy myślisz, że po tym ostatnim murzynie Gromda nie może wymyślić już nic lepszego
Odcedzanie twardych Cohones od rozgotowanych kartofelków to będzie nowy klasyk 
Na cyklu kurwa chyba z wody po parówkach.Kiedy myślisz, że po tym ostatnim murzynie Gromda nie może wymyślić już nic lepszegoOdcedzanie twardych Cohones od rozgotowanych kartofelków to będzie nowy klasyk
@Dzihados dorzuć pod logo Cohones to hasło: Odcedzamy twarde jaja od rozgotowanych kartofelków

Mordo nie załapałeś, ten ze screena to chuligan na pełnej, pewnie jakby krecik przesunął w bok to miałbyś zdjęcia bramkarza i Hansa na cykluNa cyklu kurwa chyba z wody po parówkach.
![]()

Poczytałem te opisy.Mordo nie załapałeś, ten ze screena to chuligan na pełnej, pewnie jakby krecik przesunął w bok to miałbyś zdjęcia bramkarza i Hansa na cyklu![]()