Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
I Zbuku na majkuCzyli będzie Dusza na karcie.
Ilia Dzbanuria...Topuria wyzywał Evloeva że wypadł, teraz sam wypadł
aj aj aj

Prezes oficjalnie zdementował, kolejna gala nie odbędzie się w OpoluCzyli będzie Dusza na karcie.
Można go już liczyć jako wyjebkę z KSW że do pepików wrócił?Mateusz Legierski vs Matous Kohout na Oktagon Prime 5. Gala zaplanowana jest na 26 marca.

Mogę się mylić, ale chyba przy jego transferze do KSW mówiło się, że będzie przeplatał występy w obu organizacjach.Można go już liczyć jako wyjebkę z KSW że do pepików wrócił?![]()
A, jeśli tak to mój błąd myślałem że K&L już mu podziękowaliMogę się mylić, ale chyba przy jego transferze do KSW mówiło się, że będzie przeplatał występy w obu organizacjach.

Było, banRywal Andryszaka wypadł. Oto zastępstwo.
![]()
Evgeniy Golub | MMA Fighter Page | Tapology
Evgeniy Golub (11-11-0) is a Pro MMA Fighter out of Kharkiv, Ukraine. View complete Tapology profile, bio, rankings, photos, news and record.www.tapology.com
Gdzie? Nie widzę (chyba, że na głównej, a w sumie właśnie drzemkę skończyłem i nie zaglądałem).Było, ban![]()
Na głównejGdzie? Nie widzę (chyba, że na głównej, a w sumie właśnie drzemkę skończyłem i nie zaglądałem).