user_usunięty
UFC Middleweight
O jakim wiadrze mówiszmarcin, masz tu wiadro szczescia ode mnie, nie przepierdol od razu wszystkiego!![]()
?Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
O jakim wiadrze mówiszmarcin, masz tu wiadro szczescia ode mnie, nie przepierdol od razu wszystkiego!![]()
?Wiem że filmik bekowy itd i sam ostro śmiechłem, ale właśnie za to mega podziwiam Conora. W tak ciężkim sporcie, szczególnie w takim momencie jak po przegranej walce, potrafi zachować się z klasą i oddać szacunek przeciwnikowi z którym przegrał.
Jak ktoś tu na forum pisał że po tych wszystkich obelgach na konfach pewnie się polubili to kolesia hejtowali![]()
To fakt. Ale kluczem jest biznes jaki oboje zrobili. Wcale się nie dziwię, że się dzisiaj lubią, są jak wspólnicy po dobrym dealu.Wiem że filmik bekowy itd i sam ostro śmiechłem, ale właśnie za to mega podziwiam Conora. W tak ciężkim sporcie, szczególnie w takim momencie jak po przegranej walce, potrafi zachować się z klasą i oddać szacunek przeciwnikowi z którym przegrał.
ten portal to jest godny zaufania ?Kuurde było by super, niby Michał nie jest mistrzem i może inaczej z tym kontraktem w KSW ale wątpie.Michał Materla vs Thiago Santos w Gdańsku na UFCten portal to jest godny zaufania ?
http://sportv.globo.com/site/combat...pal-do-ufc-polonia-contra-michal-materla.html
UFC Polônia
21 de outubro, em Gdansk
CARD DO EVENTO (até o momento):
Peso-médio: Thiago Marreta x Michal Materla
Peso-meio-pesado: Jan Blachowicz x Devin Clark
Peso-médio: Trevor Smith x Ramazan Emeev
Peso-médio: Jonathan Wilson x Oskar Piechota
Peso-galo: Damian Stasiak x Brian Kelleher
Peso-pena: Artem Lobov x Andre Fili
Peso-leve: Marcin Held x Teemu Packalen
ten portal to jest godny zaufania ?
omertaCome on. Taka rzecz nie przeszłaby nagle, bez echa, plotek, domysłów, podejrzeń w naszym MMA. No to nie jest realne...
Come on. Taka rzecz nie przeszłaby nagle, bez echa, plotek, domysłów, podejrzeń w naszym MMA. No to nie jest realne...

Jestem w szoku, że żaden polski dziennikarz nie wyłapał możliwości tego typu rozmów.
No weź. Gdyby to była prawda to ktokolwiek bliski Michałowi dałby na Ćwierkacza że będzie bomba w polskim MMA. Obserwuje temat ale...

Skoro pod gale w pl go biorą to zakaz opuszczania przez najbliższe pół roku nie ma znaczenia.UFC by kontraktowała faceta w trakcie procesu, z dozorem elektronicznym i zakazem opuszczania kraju? Nie wierzę w taki brak profesjonalizmu, chyba, że traktują sprawę jednorazowo. Dziwne. Swoją drogą ciekaw jestem jaki miał kontrakt w KSW skoro udało się nawiązać współpracę z UFC? Czyżby była luka pt. "okres bez walki". Ciekawe.
EDIT.
Już wiem, Materla sam ukartował swój areszt, żeby przestała go wiązać umowa z KSW i w konsekwencji trafić do UFC![]()
Walka w Gdańsku była już prawie klepnięta, kwestia jednego czy dwóch maili. Dwie rywalki wycofały się, jedna miała kontuzję a druga najpierw się zgodziła a po dwóch dniach wycofała się. Nie mogę jednak zdradzić nazwisk, żeby nie wykluczać potencjalnego zestawienia w przyszłości. Na ten moment Karolina nie walczy więc w Gdańsku.
Na szczescie bo poza Lobovem rozpiska do tej pory jak typowe KSW