Newsy MMA Userów

Nie słuchałem wywiadu, bo gówno mnie obchodzi jego zdania, a ziomka prowadzacego tez jakos nie lubie xD ale patrzac na tytul wywiadu. . . co z tego, ze ma tych zawodników jak zadnego z nich nie "wychowal". Dzis sa, jutro ich nie bedzie, a zabor przepadnie w zapomnienie bo "hajp" sie skonczy.

Nie słuchałem wywiadu, bo gówno mnie obchodzi jego zdania, a ziomka prowadzacego tez jakos nie lubie xD ale patrzac na tytul wywiadu. . . co z tego, ze ma tych zawodników jak zadnego z nich nie "wychowal". Dzis sa, jutro ich nie bedzie, a zabor przepadnie w zapomnienie bo "hajp" sie skonczy.
Głupio Ci, że ma tylu zawodników na takim poziomie.
:DC:

Tybur ma już niby w tym roku nie walczyć, a GPS z Pająkiem w jakiej wadze?

Dlatego nie brałbym tego na poważnie. Jak doskonale wiemy UFC zmienia często decyzje bądź podejmuje je w ostatniej chwili. GSP z Silvą faktycznie jest cos na rzeczy ale reszta moze byc wymysłem badz pobożnym zyczeniem autora. Twitter nie potwierdza ani nie zaprzecza, bo nie wie

Ja myślę, że GPS z Diazem jeśli w ogóle pierwszy poważnie chce wrócić, a drugi karę zapłaci. Obaj przerwie, jedna dywizja, rewanż i znane nazwiska.

Co do Silvy, to Dana już nawet do niego nie dzwoni. :mamed:

Satelity coraz bardziej platynowe.

"My Chinese zodiac is the GOAT ! #Platinum" :lol:

Dzisiaj w Puncherze m.in. ogłoszenie nowego rywala Tyberiana.
Goście: Roman Szymański, Tyberiusz Kowalczyk, Paweł Jóźwiak.
Prowadzący: Mateusz Borek.
Puncher dzisiaj z tego co pamietam ze wzgledu na mecze eliminacji jest o 18 10 bodajze... Zeby ktos nie nastawil sie na 20...

Chuj wie o co tutaj chodzi

I odpowiedź Dany z wczoraj, który udaje? że nie ma żadnych informacji odnośnie powrotu

Z tego co mówi Dana to na bank Silva - GSP już zaklepane. Osobiście nie jestem fanem tego zestawienia i jak GSP przegra to będzie wstyd.

Tak mnie zastanowiło, jak mali są wizualnie Linda, Czeczot czy nawet ten Majami, że Oświęcimski wyglądał przy nich konkretnie.

KSW znów nie jest drugą organizacją świata.Hmm czyżby do Ruskich nie dotarły wieści o angażu Mikołajewa...
SGGNxDgXaZQ.jpg

Back