Newsy MMA Userów

Może być zachęta dla angoli żeby jednak oglądali ppv? Ogólnie to chujowka bo w niedzielę mam urodziny chrześniaka i ani tu zarwać nockę, ani z rana przybakac i obejrzeć...jednym słowem chujowka
PPV jest tylko na kartę główną z tego co się orientuję, karta wstępna jest darmowa i przedwstępna więc to nie to, raczej boją się że Kape znów wypadnie, albo już wypadł i mają zastępstwo które będzie missmatchem.

PPV jest tylko na kartę główną z tego co się orientuję, karta wstępna jest darmowa i przedwstępna więc to nie to, raczej boją się że Kape znów wypadnie, albo już wypadł i mają zastępstwo które będzie missmatchem.
No ale bardziej w kontekście, że jakby walczyli koło 1/2 to już jest jakiś sensowny powód by przeczekać, a jak już zaczekasz do tej 2giej z hakiem i zaraz ppv to może jebnąć całą nockę :fjedzia:

No ale bardziej w kontekście, że jakby walczyli koło 1/2 to już jest jakiś sensowny powód by przeczekać, a jak już zaczekasz do tej 2giej z hakiem i zaraz ppv to może jebnąć całą nockę :fjedzia:
A, no niby tak.
Ty ja mam inną rozkminke, dlaczego niektórzy zawodnicy z Anglii mają na tapology flagę biała z czerwonym krzyżem, a inni tę bardziej niebieską? Oni mają 2 flagi? O chuj tu chodzi, wyjaśni mi ktoś?
To zawodnik decyduje która chce flagę? Od czego to zależy?

Na tej karcie to bardzo dobrze widać, Leon ma inną, Mokaev ma inną, myślałem że to może dlatego że są "obcy" ale Patterson też ma taką flagę. A cała reszta Anglików ma tę białą, WTF?

A, no niby tak.
Ty ja mam inną rozkminke, dlaczego niektórzy zawodnicy z Anglii mają na tapology flagę biała z czerwonym krzyżem, a inni tę bardziej niebieską? Oni mają 2 flagi? O chuj tu chodzi, wyjaśni mi ktoś?

Na tej karcie to bardzo dobrze widać, Leon ma inną, Mokaev ma inną, myślałem że to może dlatego że są "obcy" ale Patterson też ma taką flagę. A cała reszta Anglików ma tę białą, WTF?
Biała to flaga Anglii, niebieska to flaga Wielkiej Brytanii. A czemu mają takie a nie inne wybrane? Nie wiem.

A, no niby tak.

Wydaje mi się, że jak ktoś urodził się na terenie ówczesnej wielkiej Brytanii tj. Jamajka (chyba dalej zresztą podlega pod tych skurwysynków) to jego rodzice przeniesli sie do Anglii jako obywatele wielkiej Brytanii i ma flagę brytyjska, a jak na terenie wielkiej Brytanii czy konkretniej Anglii się urodził juz to właśnie danego kraju, ale tak jak kolega wyzej- jedna to angielska, druga brytyjska (całego krolestwa)- ale podejrzewam że tam jak się kliknęło programiście i jakiś dziwny algorytm tam może być. Nie sposób na telefonie zweryfikować, ktoś też nie wie może?

Może to związane czy jest 1szej czy której generacji angolem ale nie wiem :fjedzia:

IMG_20240723_150938.jpg

Najtrudniejsza walka w karierze dla Legierskiego.

Tomcio miał rozmowę z Bispingiem na swoim kanale

rozmawiali o Jonesie. Tomek uważa że jeśli Jones nie przejdzie na emeryturę po walce ze Stipe, będzie nawoływał o walkę z Pereirą. Sam powiedział że na miejscu Jonesa też by tak zrobił bo stylistycznie łatwiejsza walka i większa wypłata

Back