Hellah
PRIDE FC Heavyweight
REKORD!Hugo Deux nie zrobi wagi. Na porannym ważeniu, które kończy się o 12:00 miał 73,9 kg
Humburgera już wypadł, Ramos o 0.9 przestrzelił, jeszcze żeby ten nowy rywal Kazieczki wyleciał. KRS ONE!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
REKORD!Hugo Deux nie zrobi wagi. Na porannym ważeniu, które kończy się o 12:00 miał 73,9 kg
REKORD!
Humburgera już wypadł, Ramos o 0.9 przestrzelił, jeszcze żeby ten nowy rywal Kazieczki wyleciał. KRS ONE!
Kurwa to jak te hamburgery łączą kropli, gala chociaż prawidłowa na której to się odbędzie? Skoro nie któryś z nich to dodadzą tam kolejną walkę, czy ta walka cała wypada a Michał wchodzi z jednookim w jej miejsce, lub w gratisie?Żaden z nich
Dumas lub Tiuliunin dla Lorda.
Nowa walka na karcie a co do rankingu na tapology to możesz szukać od 20-50 :DKurwa to jak te hamburgery łączą kropli, gala chociaż prawidłowa na której to się odbędzie? Skoro nie któryś z nich to dodadzą tam kolejną walkę, czy ta walka cała wypada a Michał wchodzi z jednookim w jej miejsce, lub w gratisie?
Chciałem na łatwiznę pójść, nie wyszło, chyba sam muszę pogrzebać :(
Daj podpowiedź, do którego miejsca w tapology szukać, do 40-50?
Narodu nie chcesz podać to daj jakikolwiek inny punkt zaczepienia :D
Ferguson albo Diaz bo któremuś się rywal wysypał? Chyba nie Alonzo..
Bez podpowiedzi to walenie w ciemno.
To niezłe widełkiNowa walka na karcie a co do rankingu na tapology to możesz szukać od 20-50 :D
Nie wiem czy Michał by sb życzył bym to info wypuszczał przed oficjalnym ogłoszeniem, które pewnie i tak zaraz nastąpi. Także nie to, że gram w jakieś gierki tylko po prostu nie wypada mi mówić jasno o kogo chodzi :) Dodam kończąc temat, że ten jegomość jest już na miejscu gdzie walka się odbędzie.jakoś @respect nam mówi z kim zawalczy gamer a ty robisz jakąś wielką tajemnicę
No ten typ może do UFC startować choćby dziś. Te kocie ruchy
widocznie szmułka zapragneła genu chingis-chana...Przecież Rakhmanov go zabije
półprzytomny to napisałem Huras a nie HusarDo ugrania ale Michał ostatnio fight iq na minusie to chuj wie jak będzie
I tak War Huras
Ma ktoś tapology żony Isai Ramosa? Szukam a nie mogę znaleźć, podobno podpisana przez KSW, ciekawe jaki rekord.