Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ciekawe jak zareagowały kolana Joela…lebron w 76ers!!!!
dwa lata z opcją gracza!!!!!
będzie grał za drobne!
mogły zaboleć, ponieważ teraz dużo od nich zależy.Ciekawe jak zareagowały kolana Joela…

człowiek, który jako pierwszy zablokował ojca i syna w jednym meczu koszykówki usa ciągle tam jest!tylko backup Embiida biednie wygląda

Potężny Bona? Też coś niecoś potraficzłowiek, który jako pierwszy zablokował ojca i syna w jednym meczu koszykówki usa ciągle tam jest!
![]()

Nuggets klasyczne lato, rozbieranie składu. Coś mi się widzi, że oni oferty za Watsona też nie wyrównają. Dla OKC zajebisty ruch po stracie Dorta, ta sama pozycja i młody prospect, który dawał dobre minuty w Denver. Liczyłem nawet na tego Jonesa w Sixers, no ale to byłoby ciężkie do ogarnięcia.

Jeśli prawdziwe były plotki o możliwym kontrakcie 4/60 z Spurs to nieźle chłopak wdupił.umowa jest niegwarantowana!
jeden rok, ligowe minimum.
życie przeciętnego zawodnika w lidze, to około 4,5- 5 sezonów.Jak to jest niegwarantowana umowa, to Sochan może jeszcze w tym Portland nie zagrać, jeśli będą z niego niezadowoleni po obozie. Nie ma się co oszukiwać, liga ma na niego wyjebane. Innych ofert raczej nie miał, skoro wziął takie coś od Blazers.

Głos rozsądkużycie przeciętnego zawodnika w lidze, to około 4,5- 5 sezonów.
pole do popisu jest tutaj szerokie.
możemy analizować naprawdę wiele aspektów, co może się wydarzyć.
plusem jest to, że portland ma dużo obrońców i środkowych, a mało skrzydłowych.
a co mnie martwi?
martwi mnie właściciel pan tom dundon, który mocno ograniczył wydatki organizacji, podobno za mocno.
a jeżeli on zacznie oszczędzać na koszykówce?
on chyba chce wyprowadzić portland, najlepiej do teksasu.
skoro podpisał dziwny kontrakt z trenerem, to może to być normą.
w sezonie regularnym możesz mieć 15 graczy na kontraktach.
minimum graczy w składzie to 14.
można jednak przez okres czterech tygodni grać 13 graczami na kontraktach.
potem można tego 14 podpisywać na 10 dniowe umowy, potem następnego.
to jeremiasz może mieć różnie.
zobaczymy.
fajnie, że dostał szansę.

League Pass - tam są wszystkie stare mecze sprzed lat. Ewentualnie zasysać z rutrackera.A ja tak z innej beczki - czy są jakieś stare mecze żeby sobie obejrzeć?