NBA - najlepsza liga koszykarska na świecie.

Podobno KCP zrobi buyout z Grizzlies i też przyjdzie za LeBronem. Wtedy ławka tak źle nie będzie wyglądać, bo wiadomo, że James w pierwszej piątce jako PF, a Wade na ławkę + Edwards, KCP, Simons, Philon Jr. - mają skrzydłowych i guardów, tylko backup Embiida biednie wygląda, może Hukporti jakiś krok do przodu zrobi.
Jakby nie patrzeć, robi się dość głęboki skład i sensowne lineupy, ale wszystko i tak się rozbiję o zdrowie, od kwietnia do czerwca.

:muttley:

bronny214.jpg

Nuggets klasyczne lato, rozbieranie składu. Coś mi się widzi, że oni oferty za Watsona też nie wyrównają. Dla OKC zajebisty ruch po stracie Dorta, ta sama pozycja i młody prospect, który dawał dobre minuty w Denver. Liczyłem nawet na tego Jonesa w Sixers, no ale to byłoby ciężkie do ogarnięcia.

Magic powinni dzwonić do Denver i pytać o Jamala, wymieniliby Suggsa + kogoś za Murraya i mieliby kompletny skład - mocny contender. Tam w Denver to i tak chuj z tego będzie jak kurek zakręcony na wydatki. Nuggets jeszcze by z kasy zeszli i jakieś picki dostali, Kroenke będzie zadowolony.

Nuggets klasyczne lato, rozbieranie składu. Coś mi się widzi, że oni oferty za Watsona też nie wyrównają. Dla OKC zajebisty ruch po stracie Dorta, ta sama pozycja i młody prospect, który dawał dobre minuty w Denver. Liczyłem nawet na tego Jonesa w Sixers, no ale to byłoby ciężkie do ogarnięcia.

EE no dobra, Denver jeszcze mogą wyrównać tę ofertę za Jonesa do końca dnia, ale pewnie nie dadzą tych 12 milionów :beczka:

O jednak wyrównali. To Presti ich wpierdolił w drugi Apron.
Ciekawe co będą kombinować, bo to wszystko się póki co gryzie z tym, że Kroenke chce oszczędności.

Back