NBA - najlepsza liga koszykarska na świecie.

6 baniek za sezon dla Simonsa, umowa na dwa lata, to w przodu deal, coś punktów z ławki dołoży. Pelinka dał 15 Grimesowi xD

Wgl ten skład Lakers to wygląda na taką zbieraninę przepłaconych graczy, którym poprzedni menadżerowie za bardzo nie chcieli zapłacić, a Pelinka wszystkim umowy na 4 lata porozdawał, jeszcze z opcjami zawodników w ostatnim roku wszyscy :lol:

6 baniek za sezon dla Simonsa, umowa na dwa lata, to w przodu deal, coś punktów z ławki dołoży. Pelinka dał 15 Grimesowi xD

Wgl ten skład Lakers to wygląda na taką zbieraninę przepłaconych graczy, którym poprzedni menadżerowie za bardzo nie chcieli zapłacić, a Pelinka wszystkim umowy na 4 lata porozdawał, jeszcze z opcjami zawodników w ostatnim roku wszyscy :lol:
Przez chwilę myślałem że Ben wrócił z ryb.

Ayton za strzelca na ławkę.
gdyby deandre był klasycznym noł nejmem, to poszliby 1 do 1.

ale z racji tego, że deandre jest znany i lubiany, to jest wartość dodana!
dlatego pelinka wyciągnął dwie pierwsze rundy!

w momencie kiedy ayrton podjął opcję gracza, to ten kontrakt stał się zbyt piękny żeby nim nie handlować.
nie mógł się zmarnować.

tak na marginesie- hard,y kontrakt po sezonie z opcją drużyny.
pelinka brawo

a wizzards?
mogą jeszcze handlować, może davisem.

na razie mają trzy jedynki draftu w składzie!
:lol:

Z takim bogactwem talentu tam musi być co najmniej finał konferencji :mamed:
play in na spokojnie.
chyba, że to jeszcze nie koniec zmian w kadrze.

oczywiście zdrowie będzie tutaj kluczowe, jak w mało której ekipie!

luka doncic jest wg internetu bardzo zadowolony.
pelinka za dużo poszaleć nie mógł, ale to jeszcze pewnie nie koniec.
jakiś kuminga się tam jeszcze pojawi.

pelinka nie taki głupi na jakiego wygląda.
te opcje w 4 roku, to nie jest przypadek.
można położyć więcej dolara na stole.
ładniej się dzieli na 4.

był taki moment w tym offseason, że lakers mieli najwięcej kasy do wydania!

mj ma 6 pierścieni- to tyle co lebron i kd razem
mj ma 6 mvp finals- to tyle co lebron i kd razem
mj ma 5 mvp za regular- to tyle co lebron i kd razem

mj ma 10 nagród za najlepszego strzelca- to dwa razy więcej niż lebron i kd razem (5)
mj ma nagrodę za najlepszego obrońcę- to o jeden więcej niż lebron i kd razem (0)
mj ma 9 nominacji do 1 piątki obrońców- to cztery więcej niż lebron i kd razem (5)

mj zagrał 15 sezonów w nba- to o 26 sezonów mniej niż lebron i kd razem (41)

:brainoverload: :brainoverload: :brainoverload: :brainoverload: :brainoverload: :brainoverload: :brainoverload: :brainoverload: :brainoverload:

Last edited:

mj ma 10 nagród za najlepszego strzelca- to dwa razy więcej niż lebron i kd razem (5)
mj ma nagrodę za najlepszego obrońcę- to o jeden więcej niż lebron i kd razem (0)
mj ma 9 nominacji do 1 piątki obrońców- to cztery więcej niż lebron i kd razem (5)

mj zagrał 15 sezonów w nba- to o 13 sezonów mniej niż lebron i kd razem (38)

:brainoverload: :brainoverload: :brainoverload: :brainoverload: :brainoverload: :brainoverload: :brainoverload: :brainoverload: :brainoverload:
@Yaas zamyka dyskusje*

Edit: Coś tam rachunki nie do końca się zgadzają w ostatnim punkcie

mj zagrał 15 sezonów w nba- to o 26 sezonów mniej niż lebron i kd razem (41)

Buty Jordana można zobaczyć na całym świecie. Jakoś nigdy nie widziałem nikogo w obuwiu samozwańczego goata. Dodał bym jeszcze tego mema.

Attachments

• 1000007562.jpg
    1000007562.jpg
    29.7 KB · Views: 17
Buty Jordana można zobaczyć na całym świecie. Jakoś nigdy nie widziałem nikogo w obuwiu samozwańczego goata. Dodał bym jeszcze tego mema.
brona mam xii krótkie i xv- jedne i drugie wygodne.

kd viii- top wygodnych butów.

jordanów mam kilka par, ale najbardziej podobają mi się xii.
bez zmian od lat.

brona mam xii krótkie i xv- jedne i drugie wygodne.

kd viii- top wygodnych butów.

jordanów mam kilka par, ale najbardziej podobają mi się xii.
bez zmian od lat.
12 drugie u mnie w hierarchii i już miałem ale z 13 zawsze był problem z moim rozmiarem. Teraz się zawziąłem i idą z za granicy.

Back