Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Przez chwilę myślałem że Ben wrócił z ryb.6 baniek za sezon dla Simonsa, umowa na dwa lata, to w przodu deal, coś punktów z ławki dołoży. Pelinka dał 15 Grimesowi xD
Wgl ten skład Lakers to wygląda na taką zbieraninę przepłaconych graczy, którym poprzedni menadżerowie za bardzo nie chcieli zapłacić, a Pelinka wszystkim umowy na 4 lata porozdawał, jeszcze z opcjami zawodników w ostatnim roku wszyscy![]()
Ayton za strzelca na ławkę.
Anthony Day-to-day Davies i DeAndre Mięczak Ayton w jednym klubieDOMINAYTON!!

+ trej jang.Anthony Day-to-day Davies i DeAndre Mięczak Ayton w jednym klubie![]()

gdyby deandre był klasycznym noł nejmem, to poszliby 1 do 1.Ayton za strzelca na ławkę.

Z takim bogactwem talentu tam musi być co najmniej finał konferencjina razie mają trzy jedynki draftu w składzie!

play in na spokojnie.Z takim bogactwem talentu tam musi być co najmniej finał konferencji![]()
luka doncic jest wg internetu bardzo zadowolony.Wgl ten skład Lakers to wygląda na taką zbieraninę przepłaconych graczy, którym poprzedni menadżerowie za bardzo nie chcieli zapłacić, a Pelinka wszystkim umowy na 4 lata porozdawał, jeszcze z opcjami zawodników w ostatnim roku wszyscy![]()
Gdybym miał obstawiać to w zbliżającym się sezonie Wizards zajdą dalej od Lakers.

@Yaas zamyka dyskusje*mj ma 6 pierścieni- to tyle co lebron i kd razem
mj ma 6 mvp finals- to tyle co lebron i kd razem
mj ma 5 mvp za regular- to tyle co lebron i kd razem
mj ma 10 nagród za najlepszego strzelca- to dwa razy więcej niż lebron i kd razem (5)
mj ma nagrodę za najlepszego obrońcę- to o jeden więcej niż lebron i kd razem (0)
mj ma 9 nominacji do 1 piątki obrońców- to cztery więcej niż lebron i kd razem (5)
mj zagrał 15 sezonów w nba- to o 13 sezonów mniej niż lebron i kd razem (38)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tak!Edit: Coś tam rachunki nie do końca się zgadzają w ostatnim punkcie

Owszem, gdybyś napisał " ...to o 13 sezonów mniej niż LeBron i KDtak!
23+18= 41
41- 15= 26
prosta i szybka matematyka, to moja specjalność!
![]()

Buty Jordana można zobaczyć na całym świecie. Jakoś nigdy nie widziałem nikogo w obuwiu samozwańczego goata. Dodał bym jeszcze tego mema.mj ma 6 pierścieni- to tyle co lebron i kd razem
mj ma 6 mvp finals- to tyle co lebron i kd razem
mj ma 5 mvp za regular- to tyle co lebron i kd razem
mj ma 10 nagród za najlepszego strzelca- to dwa razy więcej niż lebron i kd razem (5)
mj ma nagrodę za najlepszego obrońcę- to o jeden więcej niż lebron i kd razem (0)
mj ma 9 nominacji do 1 piątki obrońców- to cztery więcej niż lebron i kd razem (5)
mj zagrał 15 sezonów w nba- to o 26 sezonów mniej niż lebron i kd razem (41)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zamówione. Jordan 13 z ostatniego sezonu mistrzowskiego 97/98. Kiedyś nigdy nie było w pl mojego numeru.A tym bardziej w butach Lebrona i KD razem!
brona mam xii krótkie i xv- jedne i drugie wygodne.Buty Jordana można zobaczyć na całym świecie. Jakoś nigdy nie widziałem nikogo w obuwiu samozwańczego goata. Dodał bym jeszcze tego mema.
12 drugie u mnie w hierarchii i już miałem ale z 13 zawsze był problem z moim rozmiarem. Teraz się zawziąłem i idą z za granicy.brona mam xii krótkie i xv- jedne i drugie wygodne.
kd viii- top wygodnych butów.
jordanów mam kilka par, ale najbardziej podobają mi się xii.
bez zmian od lat.
‚Chicago’ fajneZamówione. Jordan 13 z ostatniego sezonu mistrzowskiego 97/98. Kiedyś nigdy nie było w pl mojego numeru. View attachment 152159
(Ale mi najbardziej podchodzą ‚playoffs’… https://www.nike.com/pl/launch/t/air-jordan-13-playoffs-emea