Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Niekoniecznie… wartość marketingowa to liczona w mylionach;)No to będzie ostatni kontrakt młodego lebrona![]()
Coś w tym jest, koszulki będą szły, firmy się odzywały.Niekoniecznie… wartość marketingowa to liczona w mylionach;)
kontrakt podobno niewymienialny- george.Teraz rozumiem odpuszczenie Oubre. O kurwa![]()

Teraz rozumiem odpuszczenie Oubre. O kurwa
Jak nie oddali picków Clippers, to to jest mistrzostwo.kontrakt podobno niewymienialny- george.
paul george ma trade kicker.
e:
patrzę co to za draft oddali.
No kto by pomyślał, że takie coś się wydarzy? Jak to jest podobny level wymiany, co Doncic za Davisa. Jak nie wyższy, bo PG to serio był niewymienialny kontrakt, żeby wyjść na plus w takiej wymianie, oddając Dżordżano chyba tak.
może być.
![]()

stary dobry gm mawia- "nie ma kontraktów niewymienialnych".No kto by pomyślał, że takie coś się wydarzy? Jak to jest podobny level wymiany, co Doncic za Davisa. Jak nie wyższy, bo PG to serio był niewymienialny kontrakt, żeby wyjść na plus w takiej wymianie, oddając Dżordża![]()
stary dobry gm mawia- "nie ma kontraktów niewymienialnych".
kwestią jest cena, a ta jest ruchoma.
często wpływają na nią różne czynniki:
zdrowie, sytuacja klubu/ klubów, szeroko pojmowany smród w szatni, itd.
to teraz o tym smrodzie.
celtics sobie raczej nie pomogli, bo trochę browna postawili pod ścianą.
chcieli iść po greka, nie ma się co dziwić.
brown miał być walutą w zamian, nic z tego nie wyszło.
jednak brown się poczuł, nie wiem czy prosił o wymianę.
taka prośba też ma wpływ na cenę.
rynek ruszył, kontrakty kolejne spadają i już wymiana browna zrobiła się trudniejsza.
jeszcze kilka dni temu celtics komunikowali o ofercie, w której będzie dużo picków.
8- 10 drużyn zainteresowanych.
to średnio wyszło, jak na razie.
No, odnajdzie się, na 30 meczów w sezonie. Celtics się wypisali z mistrzostwa tym ruchem xDdżordż jeżeli jest zdrowy i nie zawieszony, to potrafi grać.
nawet teraz.
pewnie odnajdzie się w układance mazulli.
jak bardzo śmierdział już brown, że wzięli za niego całkiem niedużo?
nie sądzę, że nikt nie dawał nic ciekawszego.
suma kontraktów się spina, dopłata pickami jest zasadna, tylko....Tylko, że tutaj Stevens wymienił lepszego gracza w prime, za past prime. Nie wziął za to żadnego asetu w postaci zawodnika. Wiadomo, że każdego można wymienić jak się dopłaci, ale te dwie pierwsze rundy to jest niewiele. Sam myślałem, że jak będą chcieli się pozbyć PG to jeszcze jakiś VJ musi lecieć w dopłacie.
Nie wiadomo co tam się za kulisami działo, ale wątpię, że było tylu chętnych. Wcześniej też puszczali ploty, że tak naprawdę Brown na bank zostaję. Nawet, że tam nie było żadnej potwierdzonej oferty, że niby Celtics go chcieli wymienić za Giannisa, tylko ploty. Może to media narobiły smrodu, a nie Stevens, a Brown się obraził? Stevens chciał ratować sytuację, ale było za późno, a jak już wszyscy zaczęli wymieniać, to brakło sensownych opcji. Tylko nic słyszałem o trade requescie Browna, a takie rzeczy przeważnie wypływają.
Nie wiem, dużo jest takich dziwnych wymian w ostatnich sezonach
No, odnajdzie się, na 30 meczów w sezonie. Celtics się wypisali z mistrzostwa tym ruchem xD
Tutaj kontrakt 1 do 1 przechodził, jednak trochę ten Brown kosztuje mimo wszystko. Nie sądzę, żeby nikt go nie chciał. Coś mi się właśnie widzi, że to było takie ratowanie do końca, żeby Jaśka zostawić i Stevens się za późno wziął po prostu za wymianę. Pelinka to chyba nie wiedział, że Brown jest dostępny, przecież Ainge go za Kesslera bardziej wydoił z picków.