murphyMc
MISTRZ ŚWIATA ⚽️
Chyba że Foster pomyli Foxa z Chrisem Paulem, który nie tak dawno występował w SAS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Chyba że Foster pomyli Foxa z Chrisem Paulem, który nie tak dawno występował w SAS

postaw flagrant 1 wembayama!To co Panowie stówka u buka na SAS?

spurs są 0-10 w playoffs w seriach, które przegrywali 1-3.San Antonio jazdaa![]()
Każda seria kiedyś się kończy, niech wygra lepszyspurs są 0-10 w playoffs w seriach, które przegrywali 1-3.

oczywiście!Każda seria kiedyś się kończy, niech wygra lepszy![]()

Nie nadaje się? Pewnie złożyłby 30 lepszych składów i to tylko taki mój typ na szybko, ale czemu turas nie?Sengun hahaha
Bo się nie nadaje ;)Nie nadaje się? Pewnie złożyłby 30 lepszych składów i to tylko taki mój typ na szybko, ale czemu turas nie?
ja bym powiedział, że najmniej pocą mu się dłonie i trzęsą łydki.Brunson samolub...

. No i sekundy Sochana 
do czasu transferu, gdy był w kings jego doświadczenie to kwiecień 2023.Jakim kurwa doświadczeniem? Gość całe życie biegał jak wariat w żenującej organizacji.
Pamiętam jego początki i wybór Haliburtona w drafcie przez SAC, a później transfer do Pacers. Obojga nie ma już w SAC, obaj przegrali finały w NBA ale jak tam pokazał się Haliburton, to był przecież kosmos. Fox w serii z Knicks , może poza G2, pokazał się bardzo slabo.Byc moze po kontuzji, coś uleciało? Ciekawe czy Hali podzieli losy dawnego kolegi ...do czasu transferu, gdy był w kings jego doświadczenie to kwiecień 2023.
seria z warriors, którą przegrali 3-4.
trenerem kings był wtedy... mike brown.