Beeba
BAMMA Welterweight
Pomyślą, że nafurany jakiśmoje nogi same się ruszają od połowy czwartej.
ja nie wiem, czy powinienem iść do pracy, bo jestem za mocno naładowany...
a w pracy ofiarę znaleźć łatwo.
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Pomyślą, że nafurany jakiśmoje nogi same się ruszają od połowy czwartej.
ja nie wiem, czy powinienem iść do pracy, bo jestem za mocno naładowany...
a w pracy ofiarę znaleźć łatwo.
![]()

Game 3 też miał bardzo dobreOG Anunoby w game 4:
- 33 punkty (10/15 z gry, 7/9 za trzy, 6/6 z linii).
- 4 zbiórki.
- Po jednej asyście, bloku i przechwycie.
Prawie 42 minuty gry.
myślałem, że przyczepisz się do tej fatalnie przestrzelonej trójki w 3 kw.OG Anunoby w game 4:
- 33 punkty (10/15 z gry, 7/9 za trzy, 6/6 z linii).
- 4 zbiórki.
- Po jednej asyście, bloku i przechwycie.
Prawie 42 minuty gry.

Oglądam recapy.myślałem, że przyczepisz się do tej fatalnie przestrzelonej trójki w 3 kw.
![]()

to jest jakiś zart, to co robią knicks w pierwszej.
29,4 % z pola...
spurs- 65.2 %

W trakcie meczu pokazywali grafikę że przez cały sezon 8 razy zespoły wracały z -25 pkt, 4 razy kniks i 4 razy reszta ligi… wowPięknie się odwróciło, klasyczny comeback. Pełno w dzisiejszych czasach jest takich meczów, w których 25-30 punktów to nic, bo zaraz drużyna, której siedziały trójki jak pojebane, nie może się wstrzelić po przerwie. Czwarta kwarta Spurs już na oparach i 20 punktów przewagi rozjebane. Potężni Knicks, siła i walka do końca!
Czy Spurs się jeszcze podniosą? Oby nie. Nix in 5![]()
W trakcie meczu pokazywali grafikę że przez cały sezon 8 razy zespoły wracały z -25 pkt, 4 razy kniks i 4 razy reszta ligi… wow

Może… może też zasypiałem już i mi się przyśniło hie hie ;)To mało, myślałem, że ze 30 takich było. Pewnie pełno też jakichś 20-25 punktowych powrotów. Zaraz lukne na StatMuse
E.
23 mecze pokazuje, przy powrotach z 20+ punktów. To w sumie przesadziłem, ale wydawało mi się, że dużo więcej takich meczów było w tym sezonie.
E2.
Chociaż nie pokazuje mi żadnego comebacku Nix z takiej straty, w obecnym sezonie regularnym. Ta grafika to chyba nie była z tego sezonu, tylko ogólnie z całej historii Knicks, wtedy by się zgadzało, że 4x odrobili takie straty.
liczyłem, że się nawróciłeś.
![]()

A w pierwszej 60%… wiadomo było że się wystrzelają… ale że aż tak

co tu mogło być w planie, bo to że og wykonał mistrzowski ruch w stronę kosza, to jego.
Tutaj doskonale widać jak pogubieni byli spurs w czwartej kwarcie. Mysle że byli bardzo zmęczeni… czy wychodzi seria 7 meczów z OKC?
Spurs ‚u siebie’…pogubili oni się po raz pierwszy już w trzeciej.
wyszli po timeocie z planem na nietrafianie trójek ile się da.
plus wemby non stop w grze (23.02/ 24 min w drugiej połowie).
trener tego nie udźwignął.
czwarta to już był blamaż, poza pierwszymi dwoma minutami.
nie wpada z daleka, nie wpada z półdystansu, przewaga topnieje, to pchasz się na linię.
jak shai...
czy zmęczenie bierze górę- po części na pewno.
natomiast ciśnienie w głowach- w końcu to finał, to jeszcze gorszy paraliż.