Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
#16 z tego draftu.cztery pierwsze rundy.
pierwsza duża wymiana!
tak, cztery pierwsze rundy.
trzeba było dobrze posmarować, bo bane umie rzucać.
reszta graczy magic nie.
pierwsza duża wymiana!
tak, cztery pierwsze rundy.
trzeba było dobrze posmarować, bo bane umie rzucać.
reszta graczy magic nie.

w espn gadają, że niekoniecznie.Grizzlies chyba przebudowa w takim razie?

Nom, McConell ich trzymał całą 3Q w meczu, a przepierdolił im Nembhard wszystko. Doszli Oklahomę na dwa punkty, to chłop 3 straty w dwie minuty zrobił, a na koniec SGA jeszcze faul na nim wymusił. Trzy identyczne straty Nembhard'a, 3x piłkę do tyłu chciał podawać i 3x przecięte podanie, przycisnęli go OKC jak dzieciaka. Za dobra jest Oklahoma w obronie, cały sezon kradli piłkę jak pojebani, nie można tak pasywnie z nim podawać.pan waldemar ma sporo racji poddając pod wątpliwość rotację trenera carlise w czwartej kwarcie.
haliburton nie miał dnia, może zdrowia, a może jednego i drugiego.
a rezerwowy tj miał.
Ja kibicuję Indianie za te kilka heroicznych pogoni. Moi faworyci dawno odpadli to znalazłem sobie nową drużynę do kibicowania. OKC są w finale prawie że z urzędu a Indiana jednak wyeliminowała dwóch z trzech faworytów wschodu bez większych problemów.Ja mam nadzieję, że jednak Thunder to wezmą u siebie. Nie wiem czemu nagle taka niechęć do OKC wśród ludzi, jak zaczęli wszystkich ogrywać. Teraz Indiana kopciuszek, to wszyscy Indianie kibicują, klasyk xD
OKC fajnie budowany zespół, bez pseudo gwiazdek, tylko support SGA i JDuba jakby nie dojeżdżał w tych finałach. Holmgren słabo gra, ale po drugiej stronie Turner jeszcze większą cipa, tylko Ci guardzi z Indiany biegają jak opętani.

ja tobie powiem, kto go weźmie bez mrugnięcia okiem.Typ jeszcze nigdzie na testach nie był, zaraz przez takie debilne zachowanie wyleci z top10 w mockach, bo nikt kota w worku nie weźmie. Jego agent podobno chciał kasy za umawianie się na treningi i wywiady. Takiego głupiego murzyna to jeszcze nie było![]()

rockets bardzo mądrze, że nie dają się wciągnąć w wymianę po duranta.
jak na rzazie...