Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jebane jaśki wracają!stary, to się dzieje!
nyk!!!!
było -20, a urwali po dogrywce.
bridges!!!!!
boston w tym meczu 15/60 za 3 punkty!
gracze bostonu spudłowali 45 rzutów za 3!
to jest rekord ligi w historii gier posezonowych.

Potężni Knix idą po finał!stary, to się dzieje!
nyk!!!!
było -20, a urwali po dogrywce.
bridges!!!!!
boston w tym meczu 15/60 za 3 punkty!
gracze bostonu spudłowali 45 rzutów za 3!
to jest rekord ligi w historii gier posezonowych.

warriors z adamsem robili podobnie.jest taktycznie przyzwolenie na wykorzystanie wszystkich fauli w meczu przez obronę przeciwko słabo rzucającym, ale nikt głośno o tym nie mówi. G1 idealnie to pokazało, jak Celtics celowo faulowali Robinsona,

on chyba nie zdawał sobie sprawy, że ktoś go fauluje!Rozjebało mnie to jak Tatum, Horford i White pokazywali, że Pritchard fauluje Robinsona![]()

Ale się wilczki koncertowo zesrały.31 punktów wolves do przerwy to ich najgorszy wynik w sezonie.
0/15 za trzy i edwards 1 pkt!!!!
curry po fajnym początku naciągnął ścięgno, noga dostała awarii i w drugiej kwarcie poszedł do szatni.
tam już zostanie do końca meczu.
oby nic poważnego!
taki as dziś sobie rzuca:
6/8 z czego 4/6 za 3.
draymond green.

Pacers mają pojebane te comebacki

Wygrali game1 więc mają zapas. Bez szefa nie mają szans, a nie ma opcji, że Minesota w kolejnych meczach będzie grała taki stolec.steph curry odpocznie w meczu nr 2.
czy dłużej, tego jeszcze nie wiadomo.
pada też termin tydzień.
buddy musi teraz podwójnie.
pat spencer musi potrójnie.
trójka zrobiła różnicę.Wygrali game1 więc mają zapas. Bez szefa nie mają szans, a nie ma opcji, że Minesota w kolejnych meczach będzie grała taki stolec.
BACK TO THE JAŚKI SQUAD!bridges!
bridges!
brigdes!
knicks znowu to zrobili!!!!
0-2!

Ta końcówka to taki epicki kolaps, mistrzowie NBA żeby coś takiego odwalili, live by 3 die by 3 Boston, Tatum jak się obsral na zielono, publika cicho jak makiem zasiał.

Przejdą Denver. Tam jest pięć i pół zawodnika do grania jeśli liczyć Jokica za dwóch.
Boston w tych dwóch meczach z NYK oddał 100 trójek. Niech oni już spierdalają do domu z takim tym, takim tymBoston na wakacje a latem salary ich częściowo zdemontuje. Jeszcze nie mogę w to uwierzyć. Tyle szczęścia na raz. Mowa ciała jaśków pokazuje że gacie są już pełne. Do tego to mój "ulubieniec" dał dupy w ostatniej akcji. Można zaczynać dzień.![]()

OKC po finał powinni iść, bo patrząc na zachód, to tam jednak wszyscy krótkie rotację mają teraz i problemy, a OKC zdrowe i w gazie. Jeszcze się może okazać, że w tym sezonie Thunder będą mieli podobnie jak Celtics w zeszłym, łatwy run po miśka, jak im się główni contenderzy przypadkiem wyjebią po drodze. Oklahoma ma obrońców na każdej pozycji i to bardzo dobrych, a w ataku swoje robią. Tutaj w sumie powinno być 2:0, ale trochę się zesrali w ostatnich minutach G1. Chyba, że Wolves się stawią, ale myślę, ze OKC z przewagą parkietu jednak za mocne będzie dla Wolves/Dubs.Przejdą Denver. Tam jest pięć i pół zawodnika do grania jeśli liczyć Jokica za dwóch.