Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
łezka w oku...
Dray i steph mogą być jedynym Duo które przegra 2 razy prowadząc 3:1mecz 7 w houston!!!!
W tych Play offach to może być ostatni akt przedstawienia "To nie jest sport dla starych ludzi".Dray i steph mogą być jedynym Duo które przegra 2 razy prowadząc 3:1
Też tak uważamZaczynam sądzić, że LAC mogą jednak w tym sezonie nie wygrać.

ja nie jestem w jakimś ciężkim szoku, że odpadli, chociaż na nich stawiałem.Zaczynam sądzić, że LAC mogą jednak w tym sezonie nie wygrać.
Ja po game 6 ich dałem na kuponik w betbuilderze.ja nie jestem w jakimś ciężkim szoku, że odpadli, chociaż na nich stawiałem.
bardziej jestem zdziwiony tym, jak ta seria im zaczęła uciekać.
a już najbardziej męczy mnie fakt, że oni na mecz nr 7 po prostu nie przyszli.
denver ich zabiegali.
szkoda tego dobrego końca sezonu i zdrowia leonarda, bo oglądać go w dobrej formie, to zawsze przyjemność.
z drugiej strony, jak sobie cofniemy do początku sezonu, to ludzie w poważnych studiach o koszykówce prawiących miało ich w play in.
harden poza brudnymi gaciami ma opcję gracza na przyszły sezon.
dzisiejszym meczem pozycji negocjacyjnej sobie nie poprawił.

Clippers sobie postanowili, że go nie będę bronić przez całą serię, on często stał w rogu i miał open trójki. Nawet jak im tam w którymś z pierwszych meczów jebnął trzy trójki w 4Q to i tak go dalej nie pilnowali. Wiadomo, że trzeba też trafić, ale tu duża zasługa obrony LAC, stwierdzili, że Westbrick nie trafi tyle, a tu nie wyszło. Nawet w dzisiejszym meczu była taka śmieszna sytuacja, jak miał piłkę praktycznie w trumnie, wykozłował na obwód i rzucił, a żodyn obrońca za nim nie poszedłruss trafia trójki na 41.9%...
curry, tatum, edwards mają niższy procent.
oczywiście westbrook nie rzuca tak często, jak steph, ale rzuca.

to taki produkt "uboczny".Clippers sobie postanowili, że go nie będę bronić przez całą serię, on często stał w rogu i miał open trójki. Nawet jak im tam w którymś z pierwszych meczów jebnął trzy trójki w 4Q to i tak go dalej nie pilnowali. Wiadomo, że trzeba też trafić, ale tu duża zasługa obrony LAC, stwierdzili, że Westbrick nie trafi tyle, a tu nie wyszło. Nawet w dzisiejszym meczu była taka śmieszna sytuacja, jak miał piłkę praktycznie w trumnie, wykozłował na obwód i rzucił, a żodyn obrońca za nim nie poszedł
Jakby na nim siedział ktoś tak jak na Currym czy Tatumie, to Westbrick miałby 3/30![]()
Na tapetna tapetę
Na tapet

stary, to się dzieje!Teraz wpierdol 4:0 od Bostonu i do Cancun![]()